21.3 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Tömegverekedés Nyírbátorban, családok estek egymásnak, vascsővel, vasvillával ütötték, szűrták egymást, .. 7 mentőautó érkezett a helyszínre..

Dátum:

Megosztás:

Sógorok, testvérek estek egymásnak Nyírbátorban szombat kora este. Egy család négy tagja baltával, villával támadt rá rokonaira. A mentők hét kocsit riasztottak a helyszínre.

Életveszélyes állapotban

Öt ember megsérült abban a tömegverekedésbenm amely Nyírbátorban tört ki szombat este. Egy embertt súlyos, életveszélyes fejsérüléssel vittek a nyíregyházi kórházba

Három éve is

A sértett család egyik tagját szinte napra pontosan három éve verték agyon a szomszéd utcában egy ballagási bulit követően. Bár a támadók nem a mostaniak, de az elkövetési módszer szinte ugyanaz – ad hátteret a helyi újság.

Négyen voltak a támadók

A mostani esetből egyelőre annyi látszik, hogy a támadók négyen voltak, ellenük garázdaság és emberölési kísérlet miatt nyomozhatnak majd.

Forrnak az indulatok

A helyszíni beszámoló szerint a nyírbátori utcában késő este sem csillapodtak az indulatok, a sértett család információkat várt a kórházból, a legsúlyosabb állapotban beszállított férfiról.

Vascső

Egy tanú a sértett családból elmondta, hogy a V. család egyik tagja vascsővel vágta fejbe a férfit, aki ekkor menekülőre fogta a dolgot, támadói utána eredtek, leteperték és többször megütötték.

Ugyanaz a család, más az elkövető

Az a már említett 3 évvel ezelőtti esetnél az azóta már elítéltek az esti órákban ásóval, kaszával, vasvillával felfegyverkezve elmentek a sértett nyírbátori lakóházához, hogy korábbi sérelmeik miatt elégtételt vegyenek. A kulcsra zárt bejárati ajtót erőszakkal benyomták, majd a családfőt a náluk lévő eszközökkel bántalmazták. Ebbe később belehalt.

A rendőrség még hallgat

A rendőrség későbbre egyelőre nem adott tájékoztatást a mostani ügyről, későbbre ígértek hatósági információt.

kekvillogo nyomán

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook