20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

„Többé nem ünnepeljük a karácsonyt” – három gyerekét és feleségét hagyta magára a koronavírusban elhunyt mintaapa..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A nő még fel sem tudott ocsúdni a gyászból, amikor két héttel később a COVID-19 miatt édesapját is el kellett temetnie.

Elképesztő sorscsapások sora sújt egy 38 éves angol asszonyt, aki sajnos a lehető legközelebbről tapasztalta meg, hogy a koronavírus nem csak egy „sima influenza”.

Nadia Elsey férje, a 40 éves Brian még karácsony előtt kapta el a betegséget, és bár a rendszeresen sportoló és egészségesen élő férfi egy darabig képes volt harcolni a kórral, végül szervezete január közepén feladta a harcot.

 

 

Feleségét és három gyermekét hagyta hátra, akik még elbúcsúzni sem tudtak tőle.

Nadia azonban még fel sem tudott ocsúdni a gyászból, amikor két héttel később a COVID-19 miatt édesapját is el kellett temetnie.

A kórházban elképesztő, mit meg nem tesznek a betegekért. Ugyan látogatni nem lehet, de az orvosok és a nővérek annak ellenére is minden tájékoztatást megadnak, hogy hihetetlenül elfoglaltak. Mivel Brian lélegeztőn volt, vele nem tudtunk beszélni, és mire bejutottunk hozzá, addigra elhunyt

– idézi a brit Metro az elhunyt férfi lánytestvérét, Siant, aki bátyja legjobb barátjához ment feleségül, ám a tavalyi karácsony után örökre megváltozott az egész család élete.

 

 

A férjem azt mondta, azok után, hogy elvesztette a legjobb barátját, soha többé nem akarja megünnepelni a karácsonyt.Brian Elseynek rendes temetést sem tudtak tartani a jelenlegi járványügyi szabályok miatt, de a család a férfi halála után még jobban összezárt, és az árván maradt három gyermek, illetve a feleség megsegítése mindenki számára az első számú prioritás lett.

 

– A gyerekek imádták az apjukat, aki igazi mintaapa volt, és aki csak ismerte, mindenki felnézett rá. Nadia 38 évesen maradt egyedül és most ő, illetve a gyerekek a legfontosabbak – magyarázza az elhunyt férfi testvére, aki egy közösségi adománygyűjtő oldalon keresztül már több mint 16 ezer fontot gyűjtött össze Brian legközelebbi hozzátartozóinak.

borsonline

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...