6.6 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Több tízezer diák kezdhette meg új körülmények között az idei tanévet – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Többek között egy melegen tartó pultot is átadtak hétfőn a jászberényi Székely Mihály Általános Iskola ebédlőjében.

Az intézményben egyebek mellett kicserélték a nyílászárókat, a járólapokat, korszerűsítették az elektromos hálózatot, valamint új asztalokat és székeket is vásároltak. A felújítás tíz és fél millió forintból valósult meg – közölte az M1 Híradója.

Az idei tanévnyitót országszerte több tízezer diák kezdhette új körülmények között. Megújult például a gyulai Nicolae Balcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium épülete is, és teljesen új épületet kapott a Veresegyházi Katolikus Gimnázium. A kormány 3,5 milliárd forinttal támogatta a beruházást.

Az iskolák mellett több óvoda is megújult az elmúlt időszakban. Ilyen például a ferencvárosi Napfény Óvoda, ahol felújították az udvart és egy új sporttermet is avattak.

A kormány célja, hogy minden segítséget megadjanak a gyermeket nevelő családoknak – erről beszélt Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár az óvoda átadóján. Hozzátette, ezért építenek országszerte óvodákat, újítanak fel bölcsődéket és iskolákat.

Bácskai János, Ferencváros polgármestere elmondta, az önkormányzat jó gazdálkodása lehetővé teszi, hogy az egész kerületben végigvigyék a tervezett óvodafelújítási programot.

m1

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk tegnap így köszöntötte fel a magyarokat: Áldott adventet kívánok! ..

Áldott adventet kívánok! - írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.  

2022-es katari FIFA-vikágbajnokság – események, összefoglaló

Itt tudod áttekinteni, mi történt ediig, és mi következik ezután! Google Hirmagazin.eu

Vészjósló az oroszok válasza az EU-s olajársapkára

Oroszország csak olyan országoknak fog kőolajat eladni, amelyek piaci körülmények között működnek együtt vele. Oroszország csak olyan országoknak fog...

Legfontosabb bűnügyi-, baleseti hírek – összefoglaló

Ismét eltűnt két gyermek, Harkály Beáta Alexandra és Horváth Szilveszter. Aki látta őket, hívja a 112-t, vagy bármelyik...