25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Több száz név került fel idén az eltűnt személyek listájára, még babák is tűntek el! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kisvárosnyi ember tűnt már el Magyarországon, és 2018-ban is bővült a lista. Szinte nem telt el úgy nap, hogy ne jelent volna meg valakinek a fényképe a rendőrség honlapján.

Valaki előkerült már, de a többségről nem tudni, hol van, és miért veszett nyoma.

Az eltűnt emberek között sok a fiatal. Azt a 21 éves, mándoki nőt is először eltűnt személyként kereste a családja, akit életben utoljára november 16-án láttak az egyik kisvárdai nagyáruház közelében. Napokkal később bukkantak rá a debreceni Nagyerdőnél egy 42 éves mátészalkai férfi autójának csomagtartójában holtan.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon élőket meglepte, hogy meggyilkoltak egy falubeli nőt.

nyíregyházi városi portáltudósítása szerint Erzsikét sokan ismerték.

Rendes fiatalasszony volt, szépen nevelte a pici lányát, mindenki le van döbbenve. Nem bírunk észhez térni

– idézte a lap egy biciklis asszony szavait, aki éppen Erzsike családjához tartott, hogy vigasztalja őket.

Ilyen formás, szép asszony volt a menyem

– ezt már a fiatal nő anyósa mondta, aki a családi fotók nézegetése közben a könnyeivel küszködött. A meggyilkolt nő 4 éves kislányának nem árulták el, mi történt az anyukájával, akit sógornője azonosított a holttestről készült fénykép alapján. Alighanem sosem fogja elfelejteni, amit látott.

Erzsike szája és orra csupa vér volt, a szeme pedig csúnyán feldagadt

– írta meg a Nyíregyháza.hu.

Gyereknek sincs nyoma

Az eltűnt személyek hosszú listáján olyanok is akadnak, akik még az ötödik életévüket sem töltötték be.Az ő esetükben kevés az esélye annak, hogy önszántukból sétáltak el otthonról, és nagyobb az esélye annak, hogy történt velük valami, ami miatt már nem is tudnának hazatérni. 

Jónás Enzó. FORRÁS: POLICE.HU

Jónás Enzó 2014-ben született Székesfehérváron, és november 27-e óta nem tudják, hol van. A 4 éves kisfiú fényképe az elsők között bukkan elő, amikor az eltűnt gyerekek között keresünk a rendőrség honlapján. De vannak nála is fiatalabbak a listán. A debreceni Milák Letícia mindössze 2 éves volt idén, és január 27-én látták utoljára. Berettyóújfalu rendőrei keresik.

Milák Letícia. FORRÁS: POLICE.HU

A többi között a nagy nyilvánosságnak köszönhetően van olyan, aki rákerült a listára, de le is vették onnan, mert előkerült. Ugyanakkor

még mindig több ezer emberről nem tudjuk, hol van, és miért tűnt el.

Ha valakit felismert a képek alapján, jelentkezzen a rendőrségen!

Forrás: origo.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook