1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Titokzatos tárgyak hullottak az űrből Spanyolországra – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy hét alatt az or­szág dél-ke­leti ré­szén három fur­csa tárgy ért föl­det, köz­tük egy ra­kéta üzem­anyag­tar­tá­lya és egy mű­hold­da­rab.

Először egy különös, fekete, méhkasszerű gömböt találtak a spanyolországi Murcia tartománybeli Mulában. Ezt múlt héten adta hírül egy tudományos-ismeretterjesztő portál.

A hétvégén egy hasonló kisebb tárgyra bukkantak a környéken, 30 kilométerre az előző objektumtól. María José Gomariz, a calasparrai városháza szóvivője elmondta, aznap hajnalban, amikor az első dolgot megtalálták,

szemtanúk állítják, hogy hat-hét tűzgömb hullott az égből.

Lehet, hogy csak kettő volt, de többnek tűntek, de az is lehet, hogy a többi olyan helyre esett, ahol senki sem jár, tette hozzá a szóvivő.

Először mindkét esetben bombaszakértőket hívtak, akik veszélytelennek ítélték a tárgyakat, amelyeket egy vegyi laboratóriumban vizsgáltak meg később. A helyi rendőrség szerint egy-egy rakéta tartalék üzemanyagtankjai hullhattak a Földre.

Titokzatos tárgyak hullottak az űrből Spanyolországra

Ez a méhkasnak kinéző tárgy egy üzemanyagtartály…

Rengeteg a furcsa eset Spanyolországban

A harmadik rejtélyes eset a Murciával szomszédos Valencia tartományban történt most kedden, ahol egy

földműves akadt egy hosszú, fémszerű tárgyra

és rögtön hívta a rendőrséget. Akkor úgy vélték, űrjárműről származik a darab, de nem űrhajóról, hanem inkább egy műholdról, és ezt a NASA is megerősítette.

Az amerikai űrkutatási hivatal adatai szerint mintegy 500 ezer darab űrhulladék kering jelenleg a Föld körül, néhány pedig minden évben a bolygóra zuhan. Elméletileg ezeknek el kellene égniük a légkörben, de némelyik alkatrész bizony tűzállónak bizonyult.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...