31.6 C
Budapest
2022. július. 4. hétfő

Titokzatos lény úszott fel a Temzén Londonig – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy fo­lyó­parti épít­ke­zé­sen, a da­ru­ke­zelő szúrta ki a ma­gas­ból a ha­tal­mas, sötét színű lényt, amint a Lon­dont át­szelő fo­lyó­ban úszott… Rög­tön a mo­bilja után nyúlt és ké­szí­tett egy vi­deót…

A darukezelő 2016 március 26-án, készítette a felvételt munka közben. Már messziről kiszúrta, hogy valami sötét folt úszik a folyón. Ahogy közelebb ért, már tudta, hogy valami különlegeset lát. A hatalmas lény egy rövid időre a felszínre is bukkant, de aztán a víz alatt folytatta útját.

Vajon léteznek bálnák,vagy delfinek a Temzében? Vagy ez valami furcsa tengeralattjáró? – tette fel a kérdést videója alatt.

A hatalmas árnyék a víz alatt,  úgy nézett ki, mint egy óriás tengeri lény. Bármi is volt, jókorára megnőtt.

A szemtanúnak, lehet hogy igaza volt, ugyanis 2006-ban már felúszott egy hat méteres kacsacsőrű cet a belvárosig. Útja során számos sérülést szenvedett a Temzén horgonyzó hajóknak ütközve. Az állatot megpróbálták uszályon visszavinni a nyílt tengerig, de mielőtt odaértek volna, elpusztult.

Titokzatos lény úszott fel a Temzén Londonig - VIDEÓ

2009-ben pedig egy 9,5 méteres hosszúszárnyú bálna tetemét emelték ki a a Temzéből a Dartford-hídhoz közel. A hím állat az éhezés miatt pusztult el, hiszen a folyó annyira szennyezett, hogy hivatalosan is halottá nyilvánították.

Titokzatos lény úszott fel a Temzén Londonig - VIDEÓ 1

2004-ben egy egész delfincsalád úszott fel a folyón élelem után kutatva.

Hogy a mostani esetben miről van szó, egyelőre még nem derült ki…

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Időjárás: mutatjuk, mikor ér véget a kánikula

Kánikulával kezdődik a jövő hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot,...

Őrült Ferrari hiba: elvették a győzelmet a jobb pilótájuktól és a rosszabbnak adták

A verseny elején Csou Kuan-jü hatalmas balesete, aztán Max Verstappen autójának sérülése, majd a Ferrarik és Lewis Hamilton...

Magyarországon már népbetegségnek számít az elhízás

Hazánkban népbetegségnek számít a túlsúly és az elhízás, mivel a felnőtt lakosság mintegy 60 százalékát érinti. A koronavírus-járvány még...

Lukasenka: Már rég döntöttem arról, hogy részt veszünk a hadműveletben

„Mindig is orosz testvéreink mellett álltunk, és ez így is fog maradni” – fogalmazott a belarusz elnök. Régóta eldöntött kérdés,...
facebook