2.2 C
Budapest
2023. február. 5. vasárnap

Titkos utolsó interjú: Jimmy a halála előtt már sejtette, hogy nagy a baj? Úgy érezte, segítségre szorul – Íme a részletek!

Dátum:

Megosztás:

Egy rég elfeledett interjú, ami Zámbó Jimmy halálakor a legdrágább hazai újságcikknek számított, fényt derít arra, mi vezethetett az énekes tragédiájához.

Vincze Attila a Király halála előtt két héttel beszélgetett a magyar zenei világ egyik legmegosztóbb sztárjával, aki maga utalt arra, hogy lelki segítségre lenne szüksége. Mintha már érezte volna, hogy nagy a baj és közel a vég…

2000. december 20 – ekkor készült az utolsó beszélgetés Zámbó Jimmyvel, aki alig két héttel később eddig tisztázatlan körülmények között hunyt el, a saját fegyvere oltotta ki az életét azon a fekete januári napon.

A legfrissebb hírek itt!

– Egy szépségversenyen találkoztam Jimmyvel, ahol számot cseréltünk és megbeszéltük, hogy telefonon csináljuk majd meg az interjút. Ezért nem utasított el, mint mindenki mást már az év vége felé, hiszen mindenkinek azt mondta, majd jövőre beszélnek – mesélte a Blikknek Vincze Attila, aki jól emlékszik arra, Jimmy tett néhány megdöbbentő kijelentést.

– Azt mondta, hogy az elmúlt évek idegbeteggé tették és talán segítségre lenne szüksége. Utalt az akkor futó műsorára és arra, hogy kikészült, mert nem kapott elég nagy büdzsét rá, hogy olyan vendégeket hívjon meg a műsorába, akiket ő akart. Volt, hogy végig neki kellett énekelnie, mert nem volt vendég. Ezt méltatlannak érezte és nagyon megviselte ez a helyzet – mesélte Vincze, aki hallott Jimmy hírhedt hirtelen természetéről, dühkitöréseiről is.

Például Gálvölgyi János mesélt arról, hogy az énekes egy paródia miatt haragudott meg rá annyira, hogy pisztollyal ment be utána az RTL Klub székházába, hogy lelője őt. Erről végül sikerült lebeszélni, és később a színész kiengesztelte egy CD-vel.

– Beszélgettem Gálvölgyivel is, aki nekem is elmesélte korábban ezt a történetet és azt is hozzátette, hogy a CD-re azt írta akkor: „A legnagyobb királynak”, ami persze annyira hízelgő volt Jimmynek, hogy azonnal megbocsátott – jegyezte meg Attila.

Gálvölgyi előtt Pataky Attila idézett fel egy régi esetet, amikor Jimmy annyira megharagudott rá, amiért a szokástól eltérően ő akart utolsóként a színpadra lépni, hogy fegyvert rántott rá. Az ominózus utolsó interjúban azonban már maga Jimmy is érezte, hogy ezekkel a dühkitörésekkel elvetette a sulykot.

Erről Te sem maradhatsz le!

– Inkább ténymegállapítás volt, mint önmarcangoló vallomás, hisz végig nyugodt maradt. Emlékszem, arra is rákérdeztem, mit szól a külsejét érő kritikákhoz, mire azt válaszolta, hogy nézzek csak rá a nagyfiára, hát van-e oka aggódni annak, akinek ilyen jóképű a fia? Lehet-e az, hogy egy ilyen fiatalembernek nem jóképűek a felmenői? Nevetve mondta ezt persze – tette hozzá a szabadúszóként dolgozó újságíró, aki épp külföldön volt, amikor értesült Jimmy haláláról.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Visszavágott a Ferencváros a Bietigheimnak, és továbbjutott a BL-ben

Továbbjutott a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből a Ferencváros, miután nagyon fontos találkozón begyűjtötte a két pontot a...

Elütött egy embert a metró, nem járt az M2-es

Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között a baleset miatt pótlóbusz közlekedett. Az Infostart úgy tudja, hogy a...

Örökre eltűnhet az útlevél az életünkből

A biometrikus azonosításé lehet a jövő a papír alapú útlevelek helyett. A technológia és az adatbiztonság fejlődése révén ma...

41 centimétert billent meg a Balaton – fotók

A viharos szél "halmozta fel" a tó vizét az egyik oldalon. Az Időkép vette észre az Országos Vízjelző Szolgálat adataiban,...