Hirmagazin.eu
Főoldal » Titkos UFO-aktákat nyitott meg a CIA! – Fotók!
Csillagászat, űrkutatás

Titkos UFO-aktákat nyitott meg a CIA! – Fotók!

Igazi öröm­ün­ne­pet ül­het­nek ma az UFO-hívők, hi­szen össze­sen 10 ak­tába en­ge­dett be­pil­lan­tást a CIA – és bár oko­sab­bak nem let­tünk, nem cá­fol­ták a föl­dön­kí­vüli élet lé­te­zé­sét.

5 akta Scullynak, 5 akta Mouldernek, és egy ráadás azoknak, akik tényleg hinni akarnak – ezzel a felkiáltással osztott meg 10 aktát, és egy hosszabb fejtegetést ma a CIA a hivatalos honlapján.

Böngészni való bőven akad bennük, de aki azt hiszi, hogy rálelhet az igazságra, az téved. Ahogy a CIA-s fiúk is megfogalmazták, az igazság odaát van.

Ez persze egyben azt is jelenti, hogy cáfolat sincs. A legtöbb akta mindössze leírja a jelenséget, ki, mikor hogyan látta, de olyan egyértelmű fotó, ami végre pontot tehetne a találgatások végére, nem akad, leszámítva azokat az eseteket, ahol valamilyen tudományos magyarázat áll rendelkezésre.

A lenti fotóról például kiderül, hogy az amatőr képet egy ellenőrzött kísérlet során megpróbálták lemásolni, ugyanott, ugyanolyan időjárási körülmények között fotóztak tárgyakat, hátha sikerül eloszlatniuk a kételyeket, a kísérlet azonban nem vezetett eredményre, a mai napig nem tudni, mi látható ezen az 1952-es felvételen:

Titkos UFO-aktákat nyitott meg a CIA! - Fotók!

(Fotó: CIA)

A következő fotóról pedig megtudhatjuk, hogy lelkes fiatalok annak idején egy üveglapra festettek foltokat és így fotózzák az eget…

Titkos UFO-aktákat nyitott meg a CIA! - Fotók! 1

(Fotó: CIA)

Az égen látható fehér foltról viszont nem sikerült megállapítaniuk, hogy mit ábrázol. Egyes vélemények szerint egy felhőnek álcázott idegen űrhajó van a képen. Persze ez sem tudták bizonyítani… A további aktákat a a CIA a hivatalos honlapján találod!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A köd határán

Géza

Felszállt az űrhajó, ami majd embert visz a Marsra – Videó

Mazsi

Ilyen lenne a Plútóra szállás

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....