14.4 C
Budapest
2023. március. 31. péntek

Titkos dubaji árverésen kelnek el Cicciolina erotikus képei

Dátum:

Megosztás:

Megszólalt a Rómában élő magyar pornódíva ügyvédje, Luca Di Carlo!

Fotó: Cicciolina

Műveiben Koons a házasélet pikáns, erotikus részleteire összpontosított. Made In Heaven cím alatt különféle szobrokon, nagy méretű festményeken és részletekbe menő fotókon örökítette meg önmagát és Cicciolinát – meglehetősen intim szituációban, a nemi érintkezés különféle fázisaiban. Koons álláspontja szerint nem megbotránkoztatni akart, hanem az örök szépséget provokatív módon hirdetni és hangsúlyozni.

Fotó: Facebook

Így születtek például a Koonst és Cicciolinát Ádámként és Évaként ábrázoló képek, köztük az, amelyen a művész Masaccio Kiűzetés a Paradicsomból című festményének beállítását alkotta újra. A Koons műveit kísérő kritika a nemzetközi művészeti életben világméretű ismertséget hozott mindkettejüknek.

 

Fotó: Cicciolina

A Rómában élő magyar pornódíva és Koons viszonya 1992-ben megromlott, ám Cicciolinának született tőle egy fia, Ludwig. A korhatáros festmények viszont megmaradtak, és sokáig nem lehetett tudni, mi lesz a sorsuk. Most viszont színre lépett Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo, aki elárulta a ripost-nak, hogy a Made In Heaven széria festményei a napokban kalapács alá kerülnek Dubajban, egy titkos árverésen, amin csak a leggazdagabbak, az elit vehet részt.

 

Cicciolina és ügyvédje, Luca Di Carlo (Fotó: Cicciolina)

Luca Di Carlo a ripost-nak elmondta, hogy az árverés most kezdődött, és egyelőre elképesztő összegeket ajánlanak a nem mindennapi képekért.

Fotó: Luca Di Carlo

„Minden alkotás kikiáltási ára 90 ezer dollárról indult, és az első már egyből 296 ezer dollárért kelt el. A legdrágábbat 398 ezer dollárért adták el, egy pekingi gyűjtő szerezte meg. Négy képet adnak el a Prado, a Musée d’Orsay, a National Gallery és a Metropolitan Museum számára” – ecsetelte Di Carlo, hozzátéve, hogy a műveket korábban ellopták, mindössze százat sikerült megmenteni.

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Budapesti embervadászat: újabb három német szélsőbaloldali antifát köröznek – képek, videó

Már tíz lehetséges embervadászt azonosított a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a februári budapesti brutális támadók közül. Újabb három német szélsőbaloldali...

Harrison Ford; Ray Liotta; Ashley Judd; – A szabadság határai – videó

Nap mint nap ezrek és ezrek próbálnak a jobb élet reményében illegálisan bejutni az Egyesült Államokba a mexikói...

Kate Winslet; Liam Hemsworth; – A ruhakészítő – videó

Mély érzelmű, ausztrál romantikus dráma, Rosalie Ham bestseller regénye alapján. Egy gyönyörű nő visszatér szülővárosába, ahol varrógépével és egyedi...

Liam Hemsworth; Harrison Ford; Amber Heard; Gary Oldman; – Paranoia – videó

New York közepén a toronyházak labirintusában számtalan mamutcég ontja magából a dollármilliárdos megbízásokat. Ha ott egyszer is hibázol,...