31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Tiszta vizet öntött a pohárba Csollány Szilveszter lánya: elárulta, be volt-e oltva édesapja..

Dátum:

Megosztás:

Sokan találgatták, be volt-e oltva az olimpiai bajnok.

Még több hír a betegségekről, gyógyulásról, megelőzésről, az egészséges életmódról..

Kiderült az igazság Csollány Szilveszterről. Mint ismert, az olimpiai bajnok tornász január 24-én hunyt el, 51 éves volt.

Még tavaly, december elején érkezett a hír: egy olimpikon koronavírussal küzd, lélegeztetőgépre téve, válságos állapotban. Hamarosan kiderült: Csollány Szilveszterről van szó, akit tüdőgyulladással szállítottak kórházba Sopronban, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba, közelebbről a Korányi-kórházba szállították.

Gyakorlatilag teljes hírzárlat volt a sportoló egészségi állapota ügyében, a pályatársak és a rajongók is csak találgathattak. Hiába imádkozott érte azonban mindenki, szervezete sajnos végül feladta a küzdelmet.

Most Csollány Szilveszter egyik rokona, Dél-Afrika szövetségi kapitánya osztott meg egy üzenetváltást a közösségi oldalon, mivel az utóbbi napokban nagyon sok találgatás jelent meg az olimpiai bajnok oltottságával kapcsolatban.

 

„Az alábbiakban szeretnék egy részletet közzétenni Szilassal folytatott beszélgetésünkből december 1-én. Szeretnék véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól, és úgy emlékezzünk rá, mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli” – írta a barát.

A posztot Csollány Szilveszter lánya, Szimona is megosztotta, valamint a kommentek között válaszolt is egy kegyeletsértő hozzászólásra. Szimona árulta el azt is, hogy a posztoló a rokona.

Csollány halála előtt egyébként Ausztriában dolgozott, ahol kötelező volt a védőoltás.

borsonline, blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...

36-38 C-fok egész héten, kiadták a riasztást.. – Figyelem! Aki lát olyan autót, ahol kisgyermeket vagy állatot hagytak a bezárt járműben, azonnal hívja a...

Napról napra melegebb lesz Vasárnap a napsütés lesz túlsúlyban, a gomolyfelhőkből csak néhol keleten fordulhat elő gyenge zápor, esetleg...