15 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Tinik előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész – Érthetetlen, miért nem vették őrizetbe B. Tamást (18+)

Dátum:

Megosztás:

Hátborzongató, da sajnos, igaz történés: A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol három 15 éves középiskolás lány előtt, fényes nappal maszturbált, miközben próbálta őket szexuálisan megkörnyékezni

  • számol be erről a nagyon súlyos bűncselekményről a Blikk

A gyomorforgató eset szeptember 20-án, kedden délután történt, a városi szakiskola melletti népszerű parkban. A 46 éves férfit őrizetbe vették, és eljárást indított ellene a rendőrség, a hírről értesülve helyiek kommentjeikben nyílt kasztrálást, súlyos börtönéveket követelnek.

További bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

B. Tamás kacskaringós életutat tudhat maga mögött. Fiatal kora óta Nagykőrösön él, sokan ismerték. A helyiek szerint korán az ital rabjává vált, sokáig hajléktalanként járta a várost. Ugyanakkor már iskolás kora óta felfigyeltek remek kézügyességére, festői képességeire. Végül ez jelentette a kiutat reménytelen helyzetéből.

– A hazai újságok is cikkeztek pár éve Tamás sikertörténetéről. Testvére segítségével ugyanis megismerhették munkáit Bécsben, ahol mecénást is talált, aki segített megteremteni odakint az alkotáshoz a szükséges feltételeket, s értékesíteni képeit. Hamar híre ment sajátságos stílusú alkotásainak, volt olyan portréja, amely 5000 euróért, vagyis több mint 2 millió forintért talált gazdára – mondta el lapunknak egy helybéli férfi, Gábor, aki kérte, ne írjuk le a teljes nevét.

Mint mondta: nap mint nap látta egy közeli padon megpihenni a hóbortos, gyakorta ápolatlan külsejű művészt, többnyire ittasan, de volt, amikor éppen dobozos tejjel a kezében.

 Még kiállítása is volt a városban pár évvel ezelőtt. Az osztrák menedzsere is jelen volt a megnyitón. Valójában sok pénzt keresett a képeivel, ám úgy hallottuk, hogy ezt nem adta át neki támogatója, félve attól, hogy B. Tamás ismét a pohár után nyúl – idézte fel lapunknak Gábor.

Sajnos ez sem segített a festőn: városszerte mind gyakrabban látták lerészegedve, vagy vélhetően valamilyen bódítószer hatása alatt. Nagykőrös piacán többen is elmondták, hetente többször is felbukkant, viselkedésével megbotránkoztatta a vásárlókat és eladókat egyaránt.

További bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

– Tavaly télen az is megtörtént, hogy miután folyamatosan zaklatta az embereket, a piac felügyelője megpróbálta kitessékelni. A bejárati ajtót testével tartotta az asszony, amit a férfi kívülről próbált befeszíteni. Végül a rendőrséget hívták segítségül, ők távolítottak el az ingerült férfit – mesélte lapunknak a piac egyik árusa, Erzsébet.

Ennek ellenére mindenkit meglepett a hír, amikor kiderült hogy a parkban elfogott szatír és a rossz külsejű festő egy és ugyanazon személy.

03 o szatir GR (2)A központi játszótér hintájába szerettt volna a lányokkal leheverdni a mutogatós férfi, itt nyúlt magához először a tinik előtt /Fotó: Grnák László

A rendőrség múlt heti közleménye szerint szeptember 20-án délután feldúlt édesanya telefonált segítségért a rendőrségre. „Lánya iskola után beszélgetett egy nagykőrösi parkban két barátnője társaságában, amikor egy ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk. Kezdetnek cigit kért, majd arra kérte a tiniket, feküdjenek mellé az egyik hintában.

A lányok nem álltak kötélnek, mire a középkorú férfi letolta a nadrágját, elővette a nemiszervét és önkielégítést végzett, így a fiatalok elmenekültek a helyszínről.”

– írta a police.hu.

A férfi letolt nadrággal egy darabig követte őket, végül egy bokornál fejezte be az önkielégítést. A lányok hazaérve azonnal szóltak a szüleiknek. B. Tamást másnap reggel a házánál fogták el, szeméremsértés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

További bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

A férfi megtagadta a vallomást, de nem tett panaszt a gyanúsítás ellen.

A Pest megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztályán a Blikk kérdésére tegnap elmondták: B Tamás szabadlábon védekezhet. A férfi azonban vélhetően nem tért vissza lakhelyére. Tegnap hiába kerestük a környéken, a közelben lakók elmondása szerint az ominózus eset óta egyszer sem bukkant fel.

A nagykőrösiek pedig teljesen értetlenül állnak: egy ilyen ember vajon hogy kószálhat most is szabadlábon?

Blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Drámai NATO-bejelentés az ukránokról

Mircea Geoana NATO-főtitkár-helyettes szerint még nincs meg a pontos menetrendje annak, hogy Ukrajna miként csatlakozhatna a szövetséghez. Geoana hangsúlyozta,...

Azt mondták, ide most a színészek nem jöhetnek be, mert a színészeknek árt, ez egy amerikai film – mesélte Bodrogi gyula a főiskolás éveiről,...

Szinte nincs olyan korosztály Magyarországon, aki ne ismerné Bodrogi Gyulát, a legendának azonban nem indult zökkenőmentesen a karrierje. A Nemzet...

Kínos: Ausztria szinte csak Oroszországtól vásárol gázt + videó

– Ausztria ellátásában az orosz gáz aránya elérte a 98 százalékot. Az ügy meglehetősen kínos, mert a háború...