28.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Tim Allen meglepő részletet árult el a Télapu eredeti forgatókönyvéről

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Disney portfóliójába nem fért bele az első változat, így át kellett írni.

Az lehet, hogy a Reszkessetek betörők! nélkül nem igazi a karácsony, de van még egy igaz klasszikus, amit sokan hiányolnának az ünnepen, ez pedig a Télapu. A film főszereplője, Tim Allen, aki további kettő, sajnos felejthetőbb részben is a Télapót alakította, most egy friss interjúban elárulta, hogy az első film sztorijában volt pár részlet, ami nem volt épp gyermekbarát.

A Télapu című filmben Tim Allen és Eric Lloyd (Fotó: Getty Images/Stringer/Moviepix)

„A Télapu forgatókönyvének első verzióját két komikus írta meg, amiben én valójában lelövöm a Télapót” – mesélte el Tim az eddig nem ismert részletet Jimmy Fallon műsorában

Már az első jelenetben láthattuk volna, hogy Scott Calvin a tetőjén ólálkodó piros kabátos idegent elteszi láb alól, azonban a Disney akkori vezérigazgatója erről a verzióról hallani sem akart.

Tim Allen napjainkban (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

„Nem kezdhetjük úgy a filmet, hogy megölöd a Télapót!” – mellyel Jeffrey Katzenberg akkor le is zárta a vitát. Persze az eredeti fehér szakállú végül tényleg nem éli túl a főhősünkkel való találkozást, de a történet szerint ijedtében lecsúszik a tetőről, ami azért mégiscsak finomabb verzió. A vége pedig ugyanaz, Scott lép a helyébe.

Az 1994-es karácsonyi mozi csak az Egyesült Államokban 144 millió dollárt hozott, világszerte pedig további 189 millió dollárt.

forrás: people.com

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook