21.8 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

TikTok-kihívás miatt halt meg egy tízéves kislány

Dátum:

Megosztás:

Ismét egy közösségi médiás kihívás követelt életet.

A különböző netes kihívások, főleg a TikTokon terjedők, sajnos egyre gyakrabban végződnek tragédiával, ráadásul az áldozatok rendszerint kamaszok. Volt olyan tini, aki örökre lebénult egy gyertyás baleset miatt, miközben a videós oldalra forgatott, egy tízéves olasz lányka pedig pont abba fojtogatós kihívásba halt bele januárban, ami most is életet követelt a pennsylvaniai Chester városában.

A tízéves, eszméletlen Nyla Andersonra múlt vasárnap találtak rá szülei a gyermek hálószobájában. Noha azonnal kórházba siettek vele, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Édesanyja, Tawainna most azért könyörög szülőtársainak: nézzenek bele gyermekük telefonjába, mert nem tudhatják, mit találnak ott. Ha ő ezt megteszi, szeretett lánya talán ma is élne. Sajnos azonban részt vett a gyilkos kihívásban.

Nyla egy TikTok-kihívás miatt vesztette életét. Mindössze tíz évet élt Fotó: ABC7

 

– Ő volt a mindenem. Boldog gyermek volt. Soha nem múlik el a fájdalmam. Itt van a torkomban. Nagyon fáj – magyarázta a gyászoló anyuka elcsukló hangon.

A TikTok szóvivője szerint az említett trend, mely arról szól, hogy a fiatalok addig fojtogatják magukat vagy tartják vissza a levegőt valami módon, amíg el nem ájulnak, mindezt pedig fel is veszik, már a videós közösségi oldal előtt is jelen volt, így szerinte nem az ő felelősségük. Ennek ellenére igyekeznek minden olyan tartalmat eltávolítani, ami káros lehet – írja a Mirror.

Mirror, bors

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Szörnyű baleset: kéthetes baba zuhant le az áruház mozgólépcsőjén

Nem tudni, hogy a kisbaba túlélte-e. A szemtanúk szerint mindössze kéthetes lehetett az a csecsemő, aki egy londoni áruház...

Heves jégcsapás érte az Alföldet – videókon a vihar – videók

Amíg az ország nagy részében izzasztó napsütés van az Alföldön most szó szerint "az ég a földet éri". Jégesőt...

Boris Johnson lemondana, ha magára kellene hagynia Ukrajnát

Boris Johnson brit miniszterelnök lemondana, ha a gazdasági nehézségek mellett túl költséges lenne az ukrán emberek támogatása, írja...

Fullasztó meleg, zivatarok, országos riasztás: kemény hétvégének nézünk elébe

Embert próbáló hétvégénk lesz.. Folytatódik a nyári időjárás, nem várható enyhülés a forróságban - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat....