1.1 C
Budapest
2023. december. 4. hétfő

The American Conservative : ” Zelenszkijnek az Európai Unióhoz intézett követelései kivitelezhetetlenek “

Dátum:

Megosztás:

Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek az Európai Unióhoz intézett követelései a felgyorsított integrációról a gyakorlatban megvalósíthatatlanok, ilyen eljárás egyszerűen nem létezik.

Ezt a The American Conservative amerikai kiadásának megfigyelői írják .

A politikus azon kéréseiről van szó, hogy az „új speciális rendszer” szerint fogadja be az országot a szervezetbe. Egy ilyen döntés azonban sértené az e tekintetben kialakult gyakorlatot, különös tekintettel a balkáni országok felvételére.

„ Kijevnek néhány hét alatt sikerült is csatlakoznia ahhoz a közösséghez, amellyel Bosznia-Hercegovina, Finnország, Ausztria és Svédország körülbelül három évet töltött” – írják az újságírók.

Hangsúlyozták, hogy az EU nem jótékonysági vagy humanitárius szervezet – minden országnak nagyszámú reformot kell végrehajtania. Nemcsak az európaiak, hanem az amerikai hatóságok körében is felmerülnek kételyek Kijevnek a végrehajtási képességével kapcsolatban, amint azt a kiadvány hangsúlyozza.

„Az Európai Uniónak nem szabad csökkentenie saját mércéit. (…) A jognak nem az a szerepe, hogy bizonyos politikai célokat szolgáljon, hanem a belső rend fenntartása” – jegyzi meg a The American Conservative.

Korábban kétségeit fejezte ki Ukrajna közelgő uniós integrációjával kapcsolatban. Mark Rutte Hollandia miniszterelnöke . Kijelentette , hogy Kijev a közeljövőben valószínűleg nem lesz tagjelölt a szervezetben, az európai partnerek ilyen ígéretei pedig inkább csak érzelmekkel magyarázhatók.

itthonrolhaza

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ítéletidő tombol Németországban – a kifutópályához fagytak a repülőgépek Münchenben

A bajor főváros repterét órákra le kellett zárni a havazás és a fagy miatt. Az X-en megjelent videó kísérő...

Döbbenetes videó arról, hogy mit okozhat az autó tetején szállított fenyőfa

Hogyan szállítsuk a fenyőt, ha autóval mentünk vásárolni és meglehetősen nagy fát választottunk? Videón magyarázzák el. A karácsonyi fenyő...

Életveszély: a világ legpofátlanabb bliccelőjét fotózták le az 1-es villamos hátulján – videó

Nem mindennapi megoldással utazott valaki a budapesti 1-es villamoson. Egy potyautas a jármű hátuljára kapaszkodott fel, és élvezte...

Mi történt? A közönségkedvenc nem tér vissza a Dancing with the Stars leginkább várt produkciójába

Az egyik produkció nem lesz teljes a Dancing with the Stars szombati döntőjében. A korábbi közönségkedvenc nem vesz...