10.9 C
Budapest
2023. március. 26. vasárnap

Tévét nézett a nyugdíjas, amikor rányitottak: Hihetetlen, mi történt

Dátum:

Megosztás:

Az eset Ko­má­rom­ban, az Ud­va­ros ut­cá­ban tör­tént, ami­kor a néni férje ki­ment boltba…

Apolónia, az idős asszony furcsa hangokat hallott a szomszéd szobából a szlovákiai Komáromban. Elindult megnézni, mi történik, ekkor kapta rajta a szekrényekben és a fiókokban turkáló betörőt. A nyugdíjas asszony kiáltozni kezdett, és a botjával próbálta meg kikergetni a betolakodót a lakásból.

Amikor látta, hogy az nem tágít, kiment a folyosóra, és ott kiáltott segítségért. Az ismeretlen férfi ezt követően kiszaladt a lakásból és elmenekült.

Minderről a Nyitrai Kerületi Rendőrség szóvivője tájékoztatta a Parametert.

A kiérkező rendőrök dokumentálták a nyomokat és kihallgatták a szomszédokat, valamint a környéken lakókat is. A megbízott nyomozó magánlaksértés ügyében indított eljárást.

„Ezúton kérjük azoknak az esetleges szemtanúknak a segítségét, akik az említett időben Komáromban, az Udvaros utcai lakóház környékén tartózkodtak, és bármi olyat láttak, amely segíthetné az ügy felderítését. Várjuk az állampolgárok jelentkezését. Az információt aFacebookon keresztül is elküldhetik a rendőrségnek”

– tette hozzá a szóvivő.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia Angyalföldön: álmában gyújtották fel a 20 éves férfit

Megdöbbentő részletekről számolt be egy szemtanú. A tűzoltók adták át a mentősöknek azt az összeégett 20 éves férfit, aki...

Van élet a halál után? A halálból visszajött emberek mesélnek, milyen a túlvilág

A halálból visszatért emberek mesélik el tapasztalataikat. Fény egy sötét alagút végén, szeretteink hangja, angyalok kórusa. Még az átkozottak...

Sarkvidéki hideg jön, elfagyhat a termés

Akár 15 fokot is csökkenhet a hőmérséklet. Sarkvidéki hideg érkezik a jövő héten, akár 15 fokot is csökkenhet a...

Itt a bejelentés a drámai mozgósításról

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese az orosz hadsereg létszámának 1,5 millió főre való növelését szorgalmazza. A politikus...