12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeÉletmódDivat, szépségápolásTestjoghurt a mindennapi hidratáláshoz

Testjoghurt a mindennapi hidratáláshoz

A testjoghurt könnyed és gélszerű textúrával rendelkezik, ennek köszönhetően pedig nagyszerű választás a testápoláshoz. Nem ragad, nem hagy zsíros érzést maga után, és rövid időn belül be is szívódik a bőrbe.

Az alkalmazásával el lehet érni azt, hogy a leginkább intenzív és stresszes napokon vagy a szélsőséges időjárási körülmények között is hidratált maradjon a bőr. Ráadásul nem tart sokáig felvinni a testünkre, gyakorlatilag csak néhány percet vesz igénybe reggel, indulás előtt.

Rövid bejegyzésünkben tehát a mindennapos hidratálás kapcsán kitűnően alkalmazható testjoghurtok hasznosságára hívjuk fel a figyelmet.

A testjoghurt használatának előnyei

Mindössze 15 másodpercre van szükség ahhoz, hogy a testjoghurt beszívódjon a bőrbe. Ráadásul nem kell attól sem tartani, hogy a hatására egész nap kellemetlen zsíros vagy ragadós érzetünk lesz.

Emellett nem kevesebb, mint 48 órán át képes gondoskodni arról, hogy a bőrünk hidratált maradjon. Ráadásul ez a kellemes hatás akkor is megmarad, hogyha időközben víz éri a testünket. A testjoghurt ugyanis egészen a mélyre hatolva dolgozik.

Tovább növeli a használatának az előnyeit, hogy tetszés szerint akár a nedves bőrfelületre is felvihető, példának okáért, amikor épp csak kilépünk a zuhany alól vagy a fürdőkádból.

Testápoló nagy, Kép: promóció
testjoghurt

Természetes alapanyagokkal ápol

A testjoghurt közösségi kereskedelemből származó természetes alapanyagok felhasználásával készül. Persze a változatosság jegyében ezek az anyagok eltérőek lehetnek.

Érdemes külön kiemelni a spanyol organikus mandulatej gyengéd és gondoskodó hatását a bőrre. Emellett szintén a hatékony hidratálást igyekszik elősegíteni a növényi eredetű hialuronsav vagy például a zöldségből kivont glicerin is.

Amit a testjoghurt kipróbálói mondanak

104 nőt kérdeztek meg a próbahasználatot követően, hogy milyen benyomásokat szereztek a testjoghurt alkalmazásakor?

A tesztelők 86%-ának az volt a véleménye, hogy nedves bőrön is nagyszerűen működik. 87%-uk azt is kiemelte, hogy a kozmetikum szinte azonnal be is szívódik a bőrbe. 94%-uk számolt be elégedetten arról, hogy a használat után hosszú időn át kellemes hidratált érzetet nyújtott.

Négyből hárman arról is beszámoltak, hogy a testjoghurt használata után nem okoz nehézségeket a farmernadrág felhúzása, ami nem kevés vesződséget és időt takarít meg a számukra.

Összességében tehát elmondható, hogy a testjoghurt tesztelésében résztvevők döntő többsége pozitív tapasztalatokról számolt be a kozmetikumról.

Kovács Karolina

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem