28.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Természetvédelmi területen, az erdő közepén gyújtották fel a megunt autót..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Környezetet károsító módon szabadult meg megunt gépkocsijától egy gyenesdiási fiatal férfi, egy bányában hagyta az autóját, amit aztán egy ismeretlen személy felgyújtott.

A Zala megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba által ismertetett történet szerint a 21 esztendős gyenesdiási fiatalember 2020 februárjában a Gyenesdiás határában található egykori kőbánya területén hagyta a korábban vásárolt Citroën típusú személygépkocsiját.

A gépjármű okmánnyal és rendszámmal nem rendelkezett, nem sokkal korábban, 2020. januárban 30 ezer forintért vásárolta. A személygépkocsit használta, de miután az elromlott és megjavíttatni nem akarta, ezért vitte el a használaton kívüli kőbányába.

Ez Gyenesdiás határában található, és Natura 2000 besorolású területként van nyilvántartva.

Ebben a bányában gyújtották fel az autót
Fotó: Keszey Ágnes

A fiatalember által otthagyott gépkocsit ismeretlen személy felgyújtotta, ezt megelőzően pedig szintén ismeretlenül maradt személy a bontását megkezdte. A bányában elhagyott személyautó veszélyes hulladéknak tekinthető, ezért a 21 éves férfi ellen a Keszthelyi Járási Ügyészség hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt emelt vádat.

Forrás: zaol.hu
Nyitókép: shutterstock

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook