11.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Természetes halállal halt meg a világhírű énekesnő..

Dátum:

Megosztás:

Az énekesnő szó szerint belehalt a fia utáni gyászba.

Tavaly július 26-án szomorú hírről számolt be lapunk. Elveszítettük a világhírű énekesnőt Sinéad O’Connort, aki mindössze 56 évesen hagyott itt minket. Az előadó tragédiájának több előzménye is volt, az egyik legszomorúbb ezek közül az volt, hogy nem tudta feldolgozni fia Shane halálát, aki 2022. január 7-én lett öngyilkos. Bár több pletyka is szárnyra kelt az énekesnőről, hogy drogtúladagolás, vagy éppen öngyilkosság okozhatta a halálát, most a rendőrség hivatalosan megerősítette, hogy természetes halál vetett véget Sinéad O’Connor életének – számolt be róla a Metro magazin.

Sinead O'Connor
Természetes halállal halt meg a világhírű énekesnő /Fotó: AFP

Sinéad haláláról menedzsere és jóbarátja David Holmes az énekesnőről szóló dokumentumfilmben azt mondta: „hogy az összetört szíve végzett vele”.

A dublini születésű énekesnő 1990-ben vált világszerte ismertté, amikor feldolgozta Prince dalát, a Nothing Compares 2 U című számot. Zenei pályafutása során tíz stúdióalbumot adott ki. O’Connor következetesen olyan kérdésekre hívta fel a figyelmet, mint a gyermekbántalmazás , az emberi jogok , a rasszizmus, a szervezett vallás és a nők jogai. Temetésén részt vett Írország miniszterelnöke Michael D. Higgins is.

Címváltoztatás

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...