21.6 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Temetni vitték a kisbabát, az utolsó pillanatban sírt fel..

Dátum:

Megosztás:

A búcsú pillanatában derült ki, hogy a baba életben van, vizsgálják a kórház felelősségét.

A törökországi Malek és Hasan Sert sosem felejti el azt a pillanatot, amikor koraszülött gyermeke először felsírt. A kisfiú hangját nem a szülőszobán, hanem a temetőben hallották meg, életének utolsó perceiben derült ki, hogy él – írta a Daily Mail.

A házaspár szíve összetört, amikor január 2-án az adanai kórház közölte, hogy gyermekük nem élte túl a szülést. A mindössze öt hónapos korában született kicsiről

az orvosok még halotti bizonyítványt is kiállítottak, mert azt hitték, halva született.

Az apa könnyeivel küszködve úgy döntött, hogy azonnal elviszi a babát a temetőbe, hogy eltemettesse. Telefonált is a temetkezési vállalatnak, amely már a kicsi sírját készítette elő. A helyszínre érve azonban a pici zsákból, amelyben a csecsemő feküdt, halk sírásra lett figyelmes. Miután kinyitotta a zsákot és meglátta, hogy kisfia életben van, azonnal visszafordult a kórház felé. A gyermeket azonnal lélegeztetőgépre helyezték.

„Csoda történt. Egyszerűen nem találok szavakat. Életemben nem éreztem még ekkora fájdalmat és örömöt egyszerre. A szívem megszakadt, amikor a kezemben tartottam, mert azt hittem, a fiam halott. A hangját hallva azonban újra reménykedni kezdtem” – mondta a helyi lapoknak Hasan, az apa.

„Amikor elvitték a gyermekemet, éreztem, hogy él. Mondtam a férjemnek, hogy menjen és kérdezze meg a nővért, él-e a kicsi. Hasannak azt mondták: nem él, meghalt. A szomorúság leírhatatlan volt. Most azonban már azt is érzem, hogy túl fogja élni.” – kért segítséget Malek, az édesanya.

A hatóságok azóta vizsgálatot indítottak a kórház ellen, hogy megállapítsák, történt-e gondatlanság.

A címlapfotó illusztráció (Forrás: MTI/PAP/Lukasz Gagulski)

hirado

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orosz rulett, ukrán módra..

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU...

Mától még jobban kell vigyázniuk az autósoknak! Sebességellenőrzés lesz országosan!

Mostantól egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022....

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy...

Újabb szigorítás a Mol-kutakon

Aki sokat közlekedik, mostantól bajba kerülhet. Ahogy rosszul járnak a kis robogóval közlekedők is. Mint arról médiánk is beszámolt,...
facebook