23.9 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Teljesen összetörte édesapja halála a humoristát – Ihos József döbbenetes titokról beszélt: minden pontosan úgy történt, ahogy megjósolták

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Kató néni gyászba öltözött: a múlt hétvégén elveszítette az édesapját Ihos József (62) humorista.

– Lelkileg nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen gyorsan elmehet az apám – mondta döbbenten Ihos, aki tíz éven át gondoskodott az édesapjáról.

Mint mondja, semmi nem utalt a tragédiára, leszámítva, hogy vizesedtek a lábai.

– Gyengének érezte magát és sápadtnak tűnt, ezért bementem vele az egyik kórházba. A felgyülemlett víz leszívása előtt megvizsgálták, és miután kiderült, hogy több belső szerve sem működik megfelelően, elvégeztek rajta két sürgős beavatkozást, de az altatásból nem ébredt fel. Előtte értesítettek, hogy nagyon legyengült, és fel kell készülnöm a legrosszabbra. Rémülten indultam el a kórházba, ám mielőtt odaértem volna, hívott a doktornő, és közölte a szörnyű hírt. Szavakkal nem tudom kifejezni, amit éreztem, és rögtön visszafordultam. Holtában nem akartam látni – idézte fel a Magyar Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett humorista.

Ihos József édesapja már 89 esztendős volt, szép kort megélt, az előadóművészt nem érte teljesen váratlanul a rossz hír, mégis megrázta.

– A nejem még rosszabb lelkiállapotban van, mint én. Próbáljuk egymást vigasztalni, de a drágám még arra sem képes, hogy átjöjjön velem apám lakásába. Érdekes módon, engem megnyugvás fogott el, amikor először beléptem oda a halála után. Csak akkor szorult össze a szívem, amikor a kikészített ruháit megláttam. Némi vigaszt nyújt, hogy nem szenvedett, álmában szenderült jobb létre – fogalmazott a Muzsika TV-n futó Fűre lépni Ihos házigazdája, aki egy döbbenetes titkot is elárult. – Házasságuk után a helyi tanító felesége sóból jósolt jövőt a szüleimnek, amit sokat emlegettek, mert a javasasszony azt mondta, egy fiuk lesz, és messzire kerülnek az otthonuktól. Ez így is lett. Később tudtam meg, a jóslatnak halálra vonatkozó része is volt, miszerint apám tíz évvel éli majd túl az anyámat, ami pontosan így esett.

Ihos éveken át ápolta édesapját annak 2011-es combnyaktörése után.

– Egy háztartásban éltünk, de a házasságom után is együtt maradtunk, hiszen a szomszéd utcában lakott. Sokat voltam nála, gyakran éjszakára is maradtam. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem, mégis mardos az érzés, jobban is figyelhettem volna – vallotta be. – Megértettem, hogy anyám halála után a magányt választotta, ezért is éreztem úgy, hogy vele kell élnem.

60 évesen talált rá a párjára

Ihos József sokáig azt gondolta, agglegény marad idős korára, de másfél éve egy régi ismeretsége újra belépett az életébe, és immár nőül is vette Szerekes Évát (42), akivel egy komáromi cukrászdában ismerkedett meg 15 éve.

– A közösségi oldalamon figyeltem fel rá ismét, tetszett, ahogy bizonyos témákhoz hozzászólt, és levelezni kezdtünk – idézte fel korábbi cikkünkben Ihos, aki Budapestre csábította a Lenti Termálfürdő szaunamesterét.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Megfejthette a Bermuda-háromszög rejtélyét egy ausztrál tudós

Bár sokan azt hiszik, hogy a hírhedt atlanti-óceáni területen eltűnt járművek természetfeletti események következtében vesztek oda, Karl Kruszelnicki ausztrál...

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...