3.1 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Teljesen megalázták, kifütyülték és háborús uszítónak nevezték Robert Habeck német alkancellárt, szélsőbaloldali zöld politikust az egyik leggazdagabb német városban.

Dátum:

Megosztás:

A gazdasági és klímavédelmi miniszter, és egyben a kormány egyik legerősebb embere talán arra számított, hogy Bayreuthban örülni fognak az érkezésének, de már ott is világosan látják, hogy semmilyen eredménnyel nem járnak a teljesen értelmetlen szankciók Oroszország ellen.

Robert Habeck német szövetségi gazdasági és klímavédelmi miniszter, és egyben alkancellár úgy döntött, hogy tesz egy kétnapos körutat az országban, hogy találkozhasson az átlagemberekkel.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A radikális zöld politikus számára számára Bayreuthban különösen kellemetlenné váltak a dolgok. Ott ugyanis megalázó módon hangos füttyszót és fújolást is kapott, erről pedig videófelvétel is felkerült a Twitterre.

Itt a videó, láthatod, hogy a német lakosságot már nem lehet becsaoni..

A Stern német híroldal tudósítása szerint többen azt követelték, hogy lépjen le a színpadról, mert nem voltak kíváncsiak a szavaira. Plakátokat is készítettek, amelyen a zöld politikust „háborús uszítónak” nevezték.

Habeck igyekezett megvédeni a szövetségi kormány irányvonalát, és semmitmondó módon társadalmi párbeszédre szólított fel.

Robert Habeck német alkancellárt az egyik leggazdagabb német városban alázták meg. FORRÁS: MTI/EPA/KEYSTONE/LAURENT GILLIERON

Teljes megalázás

A Habeck számára teljesen megalázó szituáció két okból alakult ki. Egyrészt éppen a demagógiáját leplezték le (többen azt üvöltötték, hogy háborús uszító), másrészt, hogy az egyik – ha nem a – leggazdagabb német városban történt az eset.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Azt, hogy többszörösére nő a gázszámla pusztán a szankciók miatt, azt Európa egyik leggazdagabb városában sem fogadják el, hiszen teljesen értelmetlen korlátozásról van szó, mivel az oroszoknak csak még több pénzük lesz, így pedig a háború elhúzódik. Habeck talán azért ezt a várost választotta, mert egy ilyen gazdag településen nem számított támadásra.

Fontos azt is megemlíteni,

TALÁN HA A RADIKÁLIS ZÖLDEK NEM KÖVETELTÉK VOLNA OLY HANGOSAN A SZANKCIÓS CSOMAGOK ELKÉSZÍTÉSÉT, ÉS NEM ÉPÍTETTÉK LE VOLNA ATOMERŐMŰVEIKET, AKKOR NEM LENNE AZ ORSZÁGNAK PROBLÉMÁJA A TÉLI FŰTÉS MEGOLDÁSÁVAL.

Továbbá a fegyverek küldésének elvetésével is előidézhették volna a mihamarabbi béke eljövetelét.

origo nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

L-arganin és lehetőségeinek kiaknázása az edzésnél

Az emberi test különböző fiziológiai funkcióinak széleskörű spektrumáért felelős fehérjék fontos alkotóeleme. Ugyancsak ismert a nitrogén-oxid prekurzoraként – ami...

A 35 legérdekesebb TikTok statisztika 2023-ban

2016-ban indult és azóta felforgatta a közösségi média világát. Világszerte 3 milliárd letöltés Magyarországon pedig már több, mint...

Harry herceg ultimátumot adott a királynak..

Harry herceg állítólag egy komoly kérdést tett fel apjának, III. Károly királynak Archie hercegről és Lilibet hercegnőről, hogy rávegye a...

Veszélyes az iPhone egyik újdonsága – már a rendőrök figyelmeztetnek

Az iOS új funkciója akkor is működik, ha a használója nem is tud róla. Veszélyes lehet az iPhone-ok egyik...