7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóTeljes útlezárás az M1-esen! Oszd meg!

Teljes útlezárás az M1-esen! Oszd meg!

Bicske térségében, a 31-es kilométerszelvényben egy járműszerelvény az úton keresztbe fordult. (2018. 12.12., sze – 23:40, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2018. december 12-én 22 óra 44 perckor az M1-es autópálya, Ausztria felé vezető oldalán, a 31-es kilométerszelvényben, Bicske térségében.

Eddig tisztázatlan okból egy járműszerelvény az úton keresztbe fordult és mindhárom forgalmi sávot elfoglalja. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrség az autópálya forgalmát a 27-es kilométerszelvényben, Herceghalomnál az 1-es számú főútra tereli, a pályára visszatérni a 39-es kilométerszelvénynél lehet.

A helyszínen torlódásra kell számítani. Kérjük óvatosan vezessenek!

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem