3 C
Budapest
2022. december. 1. csütörtök

Teljes döbbenet, felháborodtak a rajongók: így néz ki Gesztesi Károly sírja!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gaz és szemétkupac lepte el az ország Shrekjének sírhelyét, olyan volt, mintha senki sem gondozná. A rajongók kiakadtak Gesztesi Károly családjára, a sírt pedig Molnár Anikó és barátnője szedte rendbe.

Érthetetlen és szomorú, hogy a tragikusan fiatalon el­hunyt Gesztesi Károly nyughelyét méltatlanul elhanyagolt állapotban találta Molnár Anikó és barátnője. Érthetetlen, mert a színész népes családot hagyott hátra, és szomorú, mert az egész országot megrendítette a halála.

Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk. Nyugodj békében, Művész Úr! A Mi Shrekünk – írta feldúltan közösségi oldalán Anikó, aki barátnőjével együtt nem bírta tovább nézni az elhanyagolt nyughelyet, s egy délelőtt alatt szebbé varázsolta.

Az egykori Nagy Ő fotóval is illusztrálta, milyen gyászosan festett a sír, és milyen lett, miután gondjaikba vették. A beszámoló komoly indulatokat kavart Anikó közösségi oldalán, felháborodott kommentelők tucatjai adtak hangot véleményüknek.

„A 210 milliós ház eladásával el vannak foglalva a rokonok… Szégyen… De az or­szágra nézve is…”

„Ilyenkor hol vannak a gyerekek? Akiket imádott, és akik állítólag nagyon szerették az apjukat? Meg a sok volt feleség? Szégyenletes.”„Elküldeném a képet drága Claunak is. Annyira kikészült a halálakor.”

„Szégyellheti magát a családja! Senki nem jár ki a temetőbe? FELESÉGEK, GYEREKEK?” – sorakoznak a színész családjának címzett haragos megjegyzések.

Vasárnap a Bors kereste a család több tagját, de Gesztesi egyik gyermekét sem értük utol, hogy megkérdezzük, miként fordulhatott elő, hogy édesapjuk sírját ennyire elhanyagolták. Szerettük volna elérni Liptai Claudiát is, akinek menedzserétől azt a választ kaptuk, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Mattesz Csillával, a színész lelki társával azonban sikerült beszélnünk. Szerinte egyértelmű, kinek a feladata a színész nyughelyének gondozása.

Nem szeretnék senkit sem megbántani, de azt gondolom, a családnak, főként a volt feleségeknek – akik Karcsi gyermekeit nevelik – lenne a dolguk, hogy a sír körül rend legyen. Megérdemli, hogy méltó és szép nyughelyen feküdjön, s hogy megtiszteljék azzal, rendben tartják – kezdte Csilla, akit különleges, 25 évig tartó kapcsolat fűzött a színészhez, amit „holmi szerelemnek” aposztrofált nemrégiben.

– Évtizedekig heti rendszerességgel találkoztunk, csak aztán ez szemet szúrt egyeseknek, s kicsit lazult ez a dolog, de az utolsó pillanatig szoros kapcsolatban voltunk. Titokban, minden héten kijárok a sírjához, de tisztelve a családot, a gyerekeit, kerülve a nézeteltérést, soha egy szál virágot, mécsest nem teszek rá, nehogy lássák, csak a gondolataimat, s a múltunk emlékeit viszem el az én Kicsi Gesztenyémnek – tette hozzá az úszóedző­ként dolgozó Csilla.

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tizenhárom nap – az idegháború (USA, Szovjetunió, világbéke) – megtörtént esemény alapján – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Bekokózott medve ámokfutása – a kritikusok szerint ez lesz 2023 legjobb horrorfilmje…

A közönség és a filmkritikusok folyamatosan azon sírnak, hogy a mozik tele vannak képregényfilmekkel, folytatásokkal és feldolgozásokkal: sehol...

Tanár 260.000, Matolcsy 6.000.000 – a Károlyiban ezek a táblák fogadták ma reggel az oda érkezőket – ami eddig történt, és a következő napok...

Kinek van ideje manapság azzal foglalkozni, hogy ha holnap nem indul újra teljes gőzzel a százhalombattai olajfinomító, akkor...

Ép ésszel felfoghatatlan mennyiségű pénzt kereshet C. Ronaldo a szaúdiaknál

Amennyiben Cristiano Ronaldo elfogadja a szaúdi al-Nasszr szerződésajánlatát, akkor idényenként 200 millió eurót tehet majd zsebre. Ha ezt az...