21.9 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Te tudtad ezt? .. Ez van az asztali sóban itthon, és ez van az EU-ban..

Dátum:

Megosztás:

E 536 – Kálium-ferrocianid, ez van benne itthon..

Erről többek között azt írja a szakirodalom, hogy: ,,A kálium-ferrocianid a ferrocianidok nátriummal alkotott vegyülete. A ferrocianidok vas és cianidionok kapcsolatából jönnek létre.”

“Bár a cianidionok nagyon mérgezőek,”

a vasatommal kialakított erős kapcsolat miatt a ferrocianidoknak nincs mérgező hatásuk.

Adalékanyagként a ferrocianidokat elválasztó hatásuk miatt alkalmazzák az élelmiszerekben. A konyhasó előállítása során befolyásolják a sókristályok tulajdonságait. A ferrocianidok a képződő sószemcsék közti résekben helyezkednek el, így gátolva meg összetapadásukat, biztosítva a só „folyósságát”.

Hirmagazin.eu: A gyógyszertárakban, patikákban, drogériákban kapható só semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, egészséges, és semmivel nem drágább, mint a képen látható asztali só, amelyet legfeljebb a járda sózására lehetne használni!

E 535 – Nátrium-ferrocianid, ez van benne az EU-ban..

Mindegy, hogy hogyan cicomázzuk, az E 535 és E 536 cianidokat taratalmaz, ami nagyon mérgező vegyület, bár azt írják, hogy a “vasatommal kialakított erős kapcsolat miatt a ferrocianidoknak nincs mérgező hatásuk”, de azt nem írják, hogy ha valamely gyógyszer vagy más anyag hatására a vasatom erős kapcsolata felbomlik, akkor az eredeti állapot lép érvénybe, miszerint:

a cianidionok nagyon mérgezőek..

Az asztali só mérgező itthon is, és az EU-ban is. Hirmagazin.eu
Az asztali só mérgező itthon is, és az EU-ban is. Hirmagazin.eu

Hát ennyit józan paraszti ésszel..

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Megbüntették Mészáros Lőrincéket

Váratlan helyről kopogtattak Mészáros Lőrinc cégének ajtaján. A milliárdos cégénél, az OPUS GLOBAL Befektetési Alapkezelő Zrt.-nél (Opus Global...

Újabb részletek derültek ki: Berki Krisztián több drogot is fogyaszthatott

Nemcsak kokaint, de más drogokat is találtak Berki Krisztiánnál a halálakor. Nemcsak kokaint, de más drogokat, szteroidokat is találtak...

Mégsem lehet népszavazás a Fudan egyetemről – felülbírálta az Alkotmánybíróság a Kúriát

Az álláskeresési járadék ügyében is így döntött az Ab. Nem lehet népszavazást tartani a Fudan egyetem és az álláskeresési...

Orosz közlés: már közel ezer ukrán katona adta meg magát az Azovsztalban

Az elmúlt 24 órában 694-en kapituláltak a megszállók szerint. Több száz ukrán katona adta meg magát a bekerített mariupoli...