18.9 C
Budapest
2023. június. 9. péntek

Te is az év első hónapjának szülöttje vagy? Ezért olyan különlegesek a januáriak

Dátum:

Megosztás:

Optimista, lelkes emberek.

1) Különösen szórakoztató

Mellette soha nem lehet unatkozni. A humora páratlan és különleges. Nagyon játékos és mindig képes jó kedvre deríteni a környezetét.

2) Higgadt

Tanulmányok szerint a hideg időszakban született emberek sokkal kevésbé hajlamosak hangulatingadozásra a többiekhez képest.

3) Alapvetően egészséges

A Columbia Egyetem Orvostudományi Karán végzett kutatás szerint a januári babák semmilyen komolyabb betegségre nem hajlamosak, ám azt megfigyelték, hogy a terhesség kései időszakában, az anyát ért kevesebb napsütés miatt a 2-es típusú cukorbetegséggel vigyázniuk kell. Óvatosan az édességekkel.

4) Kreatív

Egy 2015-ös tanulmány szerint a januárban és februárban született emberek sokkal kreatívabbak és jobb logikával rendelkeznek, mint a többi hónap szülötte.

5) Nagy valószínűséggel válik belőle orvos vagy könyvelő

Egy felmérés szerint a január szülöttei közül nagy eséllyel kerül ki háziorvos vagy könyvelő, viszont nagyon kevesen jutnak ingatlanügynöki pályára.

6) Vezetői szerepbe is sokan kerülnek

Mivel a januáriak szorgalmasak, kitartóak és sokat képesek és hajlandóak dolgozni, kiváló vezetők válnak belőlük. Szakmától függetlenül képesek sikerre vinni a csapatukat és motiválni dolgozóikat.

7) Több közöttük a balkezes

A Bécsi Egyetemen végzett kutatás szerint a novemberben, decemberben és januárban születetett férfiak között van a legtöbb balkezes.

8) Nagy valószínűséggel válnak híressé

Sok politikus és híresség ünnepli a születésnapját januárban. Hogy néhány példával éljünk, ide tartozik: Martin Luther King Jr, Franklin D. Roosevelt, Kate Middleton, Ellen Degeneres, or Oprah Winfrey, Mel Gibson, David Bowie, Bradley Cooper, Jim Carrey.

Tudásfája

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Jet Li, Jason Statham – Bosszú mindenáron (War) – amerikai akciófilm – videó

Semmi nem az, aminek látszik, ebben a fordulatos akciófilmben! Az alaptörténet ez: Miután Jack Crawford FBI-ügynök (Jason Statham) társát...

Magyarország nem fogadja be a migránsokat: 8 millió forint/fő bírságot szab ki Brüsszel

Erőszakkal akar bevándorlóországot csinálni Magyarországból Brüsszel. Az uniós országok belügyminiszterei csütörtökön többségi döntéssel megszavazták a migránsok kötelező szétosztását a...

Lövöldözés volt egy Pest megyei önkormányzat előtt, 11 éves kisfiú sebesült meg

A 11 éves Pest megyei fiúcska biciklivel hajtott át az airsoftozó srácok között. Kis híján a szeme világa...

Döbbenetes bejelentés Ukrajnáról: bármelyik percben kitörhet a világháború

A NATO-országok egy csoportja hajlandó csapatokat küldeni Ukrajnába, ha a szövetség vilniusi csúcstalálkozóján a tagországok nem adnak egyértelmű...