34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Te hiszel a kortalan szerelemben? .. Bazi nagy kunhegyesi lagzi – 18 éves leányt vett feleségül a 78 éves polgármester.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Szinte senki nem maradt otthon szombat délután, megtelt Kunhegyes főtere, nagy esemény volt készülőben. Kígyóztak a sorok a fagylaltozó előtt, de nem az édesség és még csak nem is a szép napos idő csalta ki az emberek otthonukból, hanem mindenki látni akarta az évszázad esküvőjét.

A 78 éves Szabó András, fideszes polgármester feleségül vett nála 60 évvel fiatalabb, helybéli lányt. Az ara épp csak betöltötte 18. életévét, van egy egy 4 éves kisfia, a kunhegyesiek úgy tudják, egy harmincas éveiben járó férfitól, a lány 13 éves volt a gyermek a fogantatásakor. A boldogságot most mégsem az apa, hanem a nála több mint négyszer idősebb polgármester oldalán találta meg.

Kunhegyesen mindenki kíváncsi volt az ifjú párra / Fotó: Fuszek GáborKunhegyesen mindenki kíváncsi volt az ifjú párra / Fotó: Fuszek Gábor

A kunhegyesiek másról sem beszéltek hetek óta. Szombat délután az ifjú pár érkezésére várva is azt találgatták, vajon mit tudhat a polgármester, hogy el tudta csavarni a 18 esztendős lány fejét.

– Az előző felesége is sokkal fiatalabb volt, talán 25 éves, de egy év sem telt el és elváltak. Most vajon meglesz-e az első házassági évforduló?

– Miért, te nem hiszel a szerelemben?

– Óh, én csak abban hiszek – köszörülte nyelvét az egyik baráti társaság a téren.

Kunhegyesen még nem láttak ilyen furcsak esküvőt / Fotó: Fuszek GáborKunhegyesen még nem láttak ilyen furcsak esküvőt / Fotó: Fuszek Gábor

Négy órakor kinyílt a szemközti étterem ajtaja, kilépett a násznép, és a tollas-kalapos, csizmás, mellényes vőfély vezetésével a zenészek rázendítettek a “Lakodalom van a mi utcánkban” dalra.

Most már senkinek nem lehetett kétsége, hogy a pletyka igaz. Sokaknak majd fülig szaladt a szájuk, kinek őszinte örömében, kinek más okból, mert hát tényleg meghökkentő látvány volt, ahogyan a magas, daliás, de hát mégis csaknem 80 esztendős Szabó András, oldalán a szinte kislánynak tűnő, 18 esztendős, hófehér menyasszonyi ruhába bújt arával végigvonult a téren.

Szemmel látható a 60 év korkülönbség / Fotó: Fuszek GáborSzemmel látható a 60 év korkülönbség / Fotó: Fuszek Gábor

Kattogtak a telefonok fényképezői, a kunhegyesiek meg akarták örökíteni a szenzációt, mintha csak egy világsztár érkezett volna a településre. Amikor az anyakönyvi hivatal épülete elé értek, valaki tapsolni kezdett, majd mind többen csatlakoztak hozzájuk. Az ifjú pár talán ha tíz percet voltak bent az épületben, majd kilépve onnan, a lépcsőn megállva elkészültek a hivatalos esküvői fotók. Ásó, kapa, nagyharang – Kunhegyes lakói ezt is látni akarták és megörökítették telefonjukkal.

Szerettük volna megkérdezni a polgármestert a nősülésről, de elzárkózott a nyilatkozattól. A 18 esztendős ara édesanyja sem akarta elárulni a Blikknek, mit szólt lánya választottjához.

A kunhegyesieket egyébként megosztja a különös frigy.

A 67 esztendős József 40 évesnél fiatalabb nővel nem tudná elképzelni az életét, számára egy 18 éves lány még gyerek / Fotó: Fuszek GáborA 67 esztendős József 40 évesnél fiatalabb nővel nem tudná elképzelni az életét, számára egy 18 éves lány még gyerek / Fotó: Fuszek Gábor

A polgármesternél több mint 20 évvel fiatalabb József azt mondta, ő legfeljebb egy negyven éves nővel tudná összekötni az életét, egy 18 éves lány az ő szemében gyereknek számít.

A nyolcvanas éveiben járó Juli nénit egyenesen megdöbbentette az esküvő.

Juli néni megrökönyödött az esküvőn, szerintem régen ilyen nem fordulhatott volna elő / Fotó: Fuszek GáborJuli néni megrökönyödött az esküvőn, szerintem régen ilyen nem fordulhatott volna elő / Fotó: Fuszek Gábor

– Ez több a soknál, mink negyvenhat évig voltunk együtt a férjemmel, amíg el nem szólította őt a jó Isten, de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban – méltatlankodott az idős asszony.

Háziné Szabó Andrea viszont nyomban védelmében vette az ifjú házasokat.

Háziné Szabó Andrea (balra) semmi bitrányosat nem lát a frigyben, az ő férje 30 évvel idősebb, unokatestvére, Erika (jobbra) szerint sem minden a kor / Fotó: Fuszek GáborHáziné Szabó Andrea (balra) semmi bitrányosat nem lát a frigyben, az ő férje 30 évvel idősebb, unokatestvére, Erika (jobbra) szerint sem minden a kor / Fotó: Fuszek Gábor

– Na és akkor min van, ha nem egykorúak! Az uram és köztem 30 év különbség van, felneveltünk 3 gyereket. Nem érdekelt akkor sem, akik megszóltak érte, dalia volt a férjem fiatalkorában. A szerelem ha jön, akkor az jön! – szögezte le Andrea.

A násznép elvonulta után még vagy fél órát tartott a csődület, majd lassan kiürült a tér. Andrea, fagylaltos boldogan állapította meg, minden fagyi elfogyott, és legyen még sok ilyen világraszóló esemény Kunhegyesen.

A térre kitódult kíváncsi kunhegyesiek az esküvő bámulása közben minden megették Andrea fagyiját / Fotó: Fuszek GáborA térre kitódult kíváncsi kunhegyesiek az esküvő bámulása közben minden megették Andrea fagyiját / Fotó: Fuszek Gábor

Hirmagazin.eu: Csak az irigyek irigykednek! Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...