Home Szabadidő Bulvár Távozik a Petőfi Rádiótól Harsányi Levente és Boros Csaba is..

Távozik a Petőfi Rádiótól Harsányi Levente és Boros Csaba is..

0
life

Új hangokkal tervez a jövőben a Petőfi Rádió. A műsorvezetőket ma jelentették be, egyben azt is közölték, mely kollégák távoznak az adótól.

Távozik a Petőfi Rádiótól Péczeli Dóra, Harsányi Levente, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba – derül ki a PetőfiLive friss közleményéből. November 3-án a reggeli műsorban már Varga Gergővel találkozhatnak a hallgatók, majd hat órától Bekker Dávid szólal meg a Petőfi új otthonából, az A38 Hajóról. Napközben Majoros Rita és Meggyesi Gábor, az esti órákban Mencseli Dóra jelentkezik be az éteren, majd mixműsorral zárják a napot DJ Izil, DJ Gozth, Ian Autorun, JumoDaddy, Yeromos, SanFranciscoBeat és Gábor Kraft és Peter Sharp közreműködésével.

Szintén november 3-tól station voice-ként hallható Maday Gábor és Győrfi Anna, a szignálokban pedig Walla Fanni énekhangját használják.

A változásra már lehetett számítani, a rádiózás világában egyébként új embernek számító Béli Ádám csatornaigazgató az Indexnek nemrég részletesen beszélt arról, hogy a kinevezésével milyen átalakítások várhatók november 3-tól a Petőfi Rádión és a Petőfi TV-n.

Már hajnali ötkor érdemes bekapcsolni a rádiót, akkor indul információkkal, zenékkel az élő sáv azok kedvéért, akik már ébren vannak. Hatkor kezdődik a reggeli műsor, ami eltér a klasszikus morning show felállástól. Nálunk nem lesz a műsorvezető mellett két-három rezonőr

– mondta lapunknak Béli, hozzátéve:

Jelentős változások zajlanak a Petőfi személyi állományában. Az én kinevezésem is azt igazolja, hogy a közmédia felvállalja az utánpótlás-nevelés nem könnyű feladatát. Vállalja, hogy arcokat építsen, fontos pozíciókba engedjen nem széles ismertséggel rendelkező munkatársakat, és ne inkubátorban vagy függöny mögött nevelgesse a csatornák arcait, hanem gyakorlatban. Beengednek minket a mély vízbe.

A személyi változások kapcsán tehát most kiderült, hogy Péczeli Dóra, Harsányi Levente, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba munkájára a továbbiakban nem számít a Petőfi Rádió.

index

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás