32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Tasnádi Péter megszólalt a szabadon engedése után: ezt mondta – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Péntek este hazaengedte a bíróság Tasnádi Pétert és elrendelték a bűnügyi felügyeletét.

Mint arról a Blikk is beszámolt, mostantól szabadlábon védekezhet a magyar Keresztapaként ismert Tasnádi Péter, akit csoportosan elkövetett önbíráskodás gyanúja miatt a TEK kommandósai vettek őrizetbe.

Mindenki ezt olvassa most!

Az ügy előzménye, hogy Tasnádi Péter április 24-én Jászalsószentgyörgyre utazott egy válófélben lévő férfi kérésére, akinek volt felesége fogadta őket. A gyanú szerint a házaspár korábbi közös otthonának sorsáról folyt a tárgyalás, melynek végén megegyezés született. A gyanú szerint a magyar Keresztapa kihasználta a büntetett előéletéből fakadó közismertségét és a társaságában érkező három személy szemmel látható fizikai erőfölényét. Ezzel a pszichikai kényszerrel félelmet keltett a válófélben lévő feleségben, és rábírta, hogy egy megállapodást írjon alá a volt férjével.

Tasnádi a szabadlábra helyezése után a YouTube-on mesélte el, hogyan is élte meg a terrorelhárítás akcióját.

Elmondása szerint a TEK eljárása abszolút korrekt volt, egyedül a vele együtt élő két nővel bántak „méltatlanul és aránytalanul” az őrizetbe vétele közben. Szerinte szó sem volt sem fenyegetésről, sem erőszakról a fenti esetben, így az önbíráskodás vádja is alaptalan, sőt: ő csak békéltetni jött a válófélben lévő pár között.

A magyar keresztapa elárulta, március 8. óta folyamatosan lehallgatják a telefonját, melyre a bírói végzés június 5-ig adott engedélyt, azonban biztos benne, hogy a lehallgatás a hivatalos lejárati dátum után sem fog abbamaradni. Úgy véli, az ellene felhozott vád alaptalan, így nem fogják elítélni. “Megnyugodhat az, aki szeret és korai az öröme annak, aki nem kedvel” – fejezte be.

Mindenki ezt olvassa most!

A teljes videót itt nézheti meg:

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook