13.8 C
Budapest
2024. április. 18. csütörtök
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóTársasjátékban akarták a börtönbe csempészni ezt a tárgyat – videó

Társasjátékban akarták a börtönbe csempészni ezt a tárgyat – videó

A csomagot az elítélt hiába várta…

Hiába várta a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik elítéltje azt a csomagot, amelyben munkatársaink 9 darab illegális mobiltelefont és hozzájuk tartozó SIM-kártyákat találtak.

A tiltott tárgyakat egy „Gazdálkodj okosan” társasjátékban próbálták bejuttatni, de a fővárosi kollégák által végrehajtott átvizsgálás során hamar kiderült, hogy nem dobókockát és bábukat tartalmaz a doboz, amelyet a fogvatartott kapcsolattartója postai úton küldött el a börtönbe.

A biztonsági intézkedéseknek köszönhetően egyre hatékonyabban tudja a büntetés-végrehajtási szervezet kiszűrni azokat a tiltott tárgyakat, amelyeket a hozzátartozók próbálnak kifinomult módszerekkel bejuttatni a bv. intézetek falain belülre. A leggyakrabban becsempészni kívánt tiltott eszközök közé még mindig a minimobilok tartoznak.

A folyamatos ellenőrzések eredményeként idén már 438 darab tiltott mobiltelefon találtak kollégáink a hazai börtönökben.

ripost, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem