16.1 C
Budapest
2023. március. 25. szombat

Tálib horror – Híres női sportolót fejeztek le Afganisztánban: róla van szó – 18+

Dátum:

Megosztás:

Brutális videót osztottak meg a tálibok a közösségi média felületein arról, hogyan végeztek ki egy üldözött női sportoló – az eseten az egész világ megrökönyödött.

Kínozták, majd lefejezték Afganisztán egyik leghíresebb női sportolóját. A tálibok minden követ megmozgatnak a hatalomátvételük óta, hogy megfosszák nőket a jogaiktól, és a női sportolókat is üldözni kezdték.

A radikális hatalmi vezetők teátrálisan rettentik el a jogaikat követelő nőket, és az internetre is feltöltötték a kivégzett lány fotóját, ami szó szerint sokkolta a nemzetközi sajtót.

Mah családján kívül senki sem tudja az eset pontos idejét és módját, de vélhetően október elején végezték ki őt a tálibok. A család nem kommentálta a borzasztó esetet, ugyanis a sportolónő hozzátartozóit megfenyegették, hogy senkinek nem beszélhetnek a történtekről – írta az independentpersian.com

Mah Jabin halála a közösségi média valamennyi platformján nagy port kavart, s az egyik közel-keleti Twitter-oldalon fájó szavakkal írtak róla:

„A lány, aki tele volt vidámsággal, Kabulban született. Lefejezték. Mah Jabin tagja volt az afgán női röplabda-válogatottnak…”

A női sportolók a hatalomátvétel óta vannak a tálibok célkeresztjében: házakat, lakásokat kutatnak át városokban, és főleg azokat üldözik, akik külföldi versenyeken vettek részt, avagy korábban feltűntek a médiában.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Illusztráció: Northfoto

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Esti torna – videó

Egész héten tornásztunk, ma még lesz 16 perc, de a vasárnap szabad, .. holnap pihenünk! Átmozgató torna időseknek! -...

Esti mese – videó

Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - videó   Hirmagazin.eu

Mai filmünk: Mark Wahlberg főszereplésével – Orvlövész – videó

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás...

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot! Veszélyes hibákat találtak az alkalmazásban! A jelszavak is veszélyben lehetnek!

A Google figyelmeztetést adott ki a Chrome-felhasználónak, mert veszélyes biztonsági hibákat találtak a rendszerben. A szakértők összesen hét olyan...