6.6 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódEgészség - betegség„Találkozzunk Vuhanban!” – Turistacsalogató videóval csábítják vissza az embereket a koronavírus első...

„Találkozzunk Vuhanban!” – Turistacsalogató videóval csábítják vissza az embereket a koronavírus első gócpontjába – videó

Na, az is megy marha, aki Vuhanba megy turistaútra..

Vuhanból indult a világjárvány /Fotó: Northfoto

Vuhanból indult a világjárvány /Fotó: Northfoto

Nem könnyű visszacsábítani a turistákat abba a városba, ahol elsőként jelent meg a koronavírus, ezért új turisztikai kampányt indítottak Vuhanban a turizmus fellendítése érdekében.

Hirmagazin.eu: Persze hogy nem könnyű! Mindenki emlékezetében az van, hogy az utcán esnek össze és halnak meg az emberek! Ezek után, az a TURISTA, aki Vuhanba megy, meg is érdemli a sorsát! (szerk..)

A 11 milliós kínai városban hivatalos adatok szerint alig több mint 50 ezren fertőződtek meg a koronavírus-járvány során, melybe végül mintegy 3800-an haltak bele. Vuhanban elég gyorsan reagáltak a koronavírus-járvány történésire, így az év elején bevezetett szigorításokkal sikerült visszaszorítani a fertőzöttek számát, így már április nyolcadikán véget értek a lezárások.

Hirmagazin.eu: Ezeknek az adatoknak ellent mondott az interaktív térkép, ami bejárta a világot, és nyomon lehetett követni a koronavírus okozta borzalmakat, azonban mára az a térkép eltűnt és Kína fertőzöttségét is szinte a minimálisra írják a médiák. Ezeket találtuk, azért érdemes megnézni őket!

https://www.worldometers.info/coronavirus/

https://covid19.who.int

https://www.nytimes.com/interactive/2020/world/coronavirus-maps.html

 

A járvány azonban nemcsak emberéleteket követelt, de a város gazdaságának és turizmusának is keresztbe tett.

A Vuhani Kulturális és Idegenforgalmi Iroda közösségi oldalán nem rég posztoltak egy turistacsalogató videót is, amelynek a címe ‘Találkozzunk Vuhanban!’

– írja a CNN

Ez a videó eredetileg a Visit Vuhan Facebook oldalán lett megosztva. A bejegyzés szerint Wuhan a történtek ellenére is képes megmutatni szépségét, és remélik, hogy a lelkes turisták visszatérnek.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1123950521356222

Egész Kínára kiterjedő közvélemény-kutatásból kiderül, hogy, ha véget érnek a lezárások, akkor a legtöbben Vuhanba szeretnének eljutni.

Hirmagazin.eu: Egy kérésünk van! Aki Vuhanba szeretne eljutni, hát jusson el, nem gátoljuk, de utána, hozzánk, NE GYERTEK! Maradjatok otthon, vagy, maradjatok Vuhanban!

„Azért Vuhan érdekli a legjobban a kínaiakat, mert csodálják honfitársaikat, akik fegyelmezetten elviselték a zárás drákói szabályait, és ezzel megmentették Kínát az országos járványtól”

– írja a hvg.hu a CNN alapján.

CNN, hvg, blikk

Hirmagazin.eu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work