2.2 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Szulák Andreával csodát tett a párja, majd a pokolba taszította

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szí­nésznő évek­kel ez­előtt a világ egyik leg­bol­do­gabb nő­jé­nek tar­totta magát, hi­szen nem is szá­mí­tott arra, hogy te­herbe eshet. Volt pár­já­val, Gá­bor­ral azon­ban meg­ada­tott neki az anya­ság öröme. Ám az­után min­den meg­vál­to­zott…

Nyolc évvel ezelőtt még felhőtlen volt Szulák Andrea boldogsága, a színésznő akkor ugyanis szentül hitte, hogy Gyarmati Gábor személyében megtalálta élete szerelmét, akit egy kislánnyal ajándékozott meg. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy a férfi ajándékozta meg őt a babával.

Szulák ugyanis sokáig nem is remélte, hogy valaha is átélheti az anyaság örömeit, hiszen hosszú évekig hiába próbált teherbe esni. Már-már lemondott a gyermekáldás gondolatáról, aztán megismerte Gábort, majd megfogant közös gyermekük, Rozina.

A színésznő akkor még boldogan újságolta, hogy nincs is nála szerencsésebb nő a Földön, hiszen amellett, hogy a kislány nagyon nyugodt baba, párja is mindenben támogatja őt. Andrea ugyanis egyetlen fellépést sem mondhatott le, hiszen a család már ekkor is küzdött kisebb-nagyobb anyagi problémákkal.

2015-10-01_062341

Az évek során azonban minden megváltozott.

Ahogy a kis Rozi cseperedett, úgy hidegült el egymástól az egykor álompárnak kikiáltott Andrea és Gábor. A színésznőt annyira megviselte kapcsolatának válsága, hogy évekig kínzó szorongás gyötörte, és súlyos pánikrohamok törtek rá. A taxisként dolgozó Gábor közben éjjel-nappal járta a főváros útjait, és egyre több időt töltöttek külön egymástól.

Kapcsolatukat végül teljesen megmérgezte a féltékenység, Gábor ugyanis a pletykák szerint a világhálón vadászott szexpartnerekre, később pedig állítólag egy csinos személyi edzőre is kivetette a hálóját. Bár az időközben hatalmas adósságot felhalmozó férfi azóta is mindent tagad, Szuláknál betelt a pohár. Hétfőn, egy indulatos Facebook posztban is megerősítette, hogy végleg elhagyja azt a férfit, aki egykor a legfontosabb volt az éltében.

Egyetlen megmaradt boldogságát, a kis Rozinát, pedig ezentúl egyedülálló anyaként neveli majd a csalódott színésznő.

2015-10-01_062649

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...

Ezt mondta Erdogan Putyinról

Recep Tayyip Erdogan török elnök őszintének és tiszteletteljesnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz vezetővel való kapcsolatát - írja a lenta.ru. "Az...

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán tegnap, késő este..

Egyelőre nem tudják, mit keresett a sztrádán a 29 éves gyalogos férfi, akit egy személyautó ütött el. A...