7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekGazdaságSzorul a hurok: Sorra zárhatnak be a népszerű fürdők – Hévíz, Gyula,...

Szorul a hurok: Sorra zárhatnak be a népszerű fürdők – Hévíz, Gyula, Harkány és Hajdúszoboszló is nagy bajban van

Akár a magyarországi fürdők fele is bezárhat ősztől

hirmagazin.eu minden jog fenntartva
Hévíz – hirmagazin.eu minden jog fenntartva!

A Magyar Fürdőszövetség elnöke beszélt erről egy friss interjúban.

Az energiaárak emelkedése és a vendégszám visszaesése miatt akár a magyarországi fürdők fele is bezárhat ősztől a jövő év első feléig, erről beszélt Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke az InfoRádióban.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

“Olyan népszerű helyekre is lakat kerülhet ideiglenesen, mint a hévízi, a harkányi, a hajdúszoboszlói vagy a gyulai fürdő”

– jelentette ki a vezető.

Az utóbbi hónapokban 20-50 százalékos volt a látogatószám-csökkenés a várthoz képest a fürdőknél.

A költségek növekedése pedig nem áll meg, ezért Kántás úgy véli, jelentős kockázatot vállal, aki tovább üzemelteti fürdőjét a korábbi módon.

nuss nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work