15.5 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Szörnyűség! Zacskóba csomagolt halott baba van hetek óta egy parkban!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hiába jelentették, be, hogy egy zacskóba csomagolt, halott csecsemő van a parkban, a rendőrök három héten át a fülük botját sem mozdították. -írja a Bors

2015-09-14_071118

A johannesburgi Woodpecker bowling klub tagjai nap, mint nap elmennek a Bez Valley park mellett, és három héttel ezelőtt egy piros zacskóra lettek figyelmesek.

Sokkoló látványban volt részük, mert – anélkül, hogy kibontották volna a szatyrot – tökéletesen látható, mi van benne; egy halott csecsemő. Természetesen azon nyomban jelentették a hatóságnak, mit találtak. A környék lakói is felfigyeltek a holttestre és ők is telefonáltak az illetékeseknek, de heteken át nem történt semmi, a zacskó ugyanúgy, ugyanott van a parkban.

– Rendesen kifejlett csecsemő, látszanak a pici ujjacskái, a koponyája elférne a tenyeremben – sopánkodott Cheryl Pearson, egy közelben lakó dél-afrikai hölgy.

– Nem járja, hogy hagyják ott rothadni. Ha nem is nyomoznak, mi történt a babával, legalább rendesen el kellene temetni. Annyira szomorú ez az egész – tette hozzá az asszony, akinek a hatóság folyamatosan azt ígérgeti, kimennek érte, de heteken át semmi nem történt.

Az egyik helyi lap megkereste a rendőrséget a problémával, de nem kaptak választ kérdéseikre.

Forrás: TheNews

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...

Elfogytak az ukrán üzemanyag-tartalékok, óriási sorok állnak a kutaknál

Elfogyott az üzemanyag az ukrán benzinkutakon. A helyzet Kijevben a legszembetűnőbb, ahol a kereslet jóval meghaladja az elérhető mennyiséget,...