20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Szörnyű: kisfia szeme láttára ölte meg az édesanyát a magyar apa 18+

Dátum:

Megosztás:

Az apa a tíz hónapos gyermeke előtt késelte halálra annak édesanyját. Máris eláruljuk, milyen ítéletet hozott a bíróság a férfi ügyében.

Hosszú évek óta veszekedett a magyar nő a párjával, ami legalább egyszer bizony a tettlegességig fajult. Az asszony többször, majd 2019. február közepén végleg elköltözött párjától, és közös gyermeküket is vitte magával. A férfi azonban nem tudott belenyugodni a szakításba, időközben pedig tudomást szerzett arról, hogy volt szerelme kapcsolatba lépett korábbi barátjával. 2019. február végén szokás szerint meglátogatta a nőt és a fiát, ekkor újra megpróbálta helyreállítani kapcsolatukat, eredménytelenül.

A férfi annyira bedühödött, hogy rátámadt a volt élettársára, többször megütötte, majd a szobába menekülő nőt fojtogatta, és késsel többször megszúrta. Mindennek szem- és fültanúja volt a tíz hónapos kisfiú… A nő meghalt, a férfi pedig a hangosan síró gyermeket csitította, majd sorsára hagyta és elmenekült a helyszínről. Az anya holttestére és a mellette síró, éhes és szomjas kisfiúra másnap találtak rá.

Az elsőfokú bíróság a férfit erős felindulásban elkövetett emberölés és kiskorú veszélyeztetése miatt mondta ki bűnösnek. A Győri Ítélőtábla – az ügyészi fellebbezéssel egyetértve – a férfi tettét súlyosabban, emberölés alapesetének minősítette. A büntetését, a kegyetlen elkövetési módra is figyelemmel, 7 év 6 hónap börtönbüntetésről 12 évre súlyosította. 5 évre eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi – olvasható a Győri Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleményében.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Képünk illusztráció (Fotó: 123RF)

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...