-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Szörnyű hírek: Párizsban csapna le az Iszlám Állam!

Dátum:

Megosztás:

Újabb fenyegető videóval jelentkezett a kegyetlen terrorszervezet, amelyben megjelölték következő európai célpontjukat – visszatérnének a kezdetekhez.

A kisfilm szerint a közeljövőben lerohanják Párizst, ahol 2015 novemberében az első nagyszabású terrortámadásukat hajtották végre Európában: 130 embert öltek meg egyetlen éjszaka alatt. A terroristák az elfajzottság fővárosának nevezik videójukban Párizst, és azt ígérik, egy villámtámadásban fogják megostromolni és elfoglalni a várost. Földalatti sejtjeik az Eiffel-tornyot is lerombolják a film szerint, és a külvárosban gyülekező harcosok csak arra várnak, hogy elindíthassák az akciót.

A videót az Iszlám Államhoz hű Al-Abd al-Faqir Media hozta nyilvánosságra. A kisfilmben a francia harci járműveket a „Sátán hadseregeként” vonultatják fel, amelyeket a szélsőségesek egy pillanat alatt megsemmisítenek, a katonákat pedig fejlövéssel végzik ki. De a videóban más országokat is figyelmeztetnek.

„Eljött az idő: Róma előtt Párizst akarjuk, és miután megnyomorítottuk az életeteket, lebombázzuk a Fehér Házatokat és a Big Bent is.”

Ezzel egy időben egy másik propagandavideót is közé tett a terrorszervezet, amelynek az az érdekessége, hogy felfegyverzett női harcosokat mutatnak bevetés közben. Az Iszlám Állam videóiban eddig ugyanis nem szerepelt úgy nő, hogy közben éppen gyilkolt volna. Ebben azonban rögtön öt női harcos is lövöldözik Szíriában, miközben a narrátor arról beszél, hogy minden igazhitű muszlim fegyvert ragadott, hogy Allah nevében legyőzze a kurd elnyomókat.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress / Christophe Simon – AFP), Fotó: AFP

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...