-2.5 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Szörnyű baleset érte Hernádi Judit lányának apját, először mesélte el

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Összesen 59 helyen törtek el a csontjai, amikor a II.kerületben váratlanul rádőlt az autójára egy fa.

Óriási szerencséje van Tarján Pálnak, hogy túlélte azt a balesetet, ami még négy évvel ezelőtt történt vele Budán. Hernádi Judit gyermekének apja épp egy főúton haladt autójával a II. kerületben, amikor rádőlt egy fa.

Az operaénekesnek összesen 59 helyen tört el a csontja, köztük a bordái és több csigolyája. Nem beszélve az arccsontjáról és arról, hogy a húgyvezetéke is elszakadt. Szerinte terepjárójának köszönheti, hogy élve megúszta a balesetet.

Szörnyű baleset érte Hernádi Judit lányának apját, először mesélte el 1

“Az idegsebészetre kerültem, két évig tartott, amíg mire valamennyire helyre tudtak hozni, harminchat százalékban maradt tartós a rokkantságom”

– mondta a Bestnek Pál, aki ezután a bírósághoz fordult, perre akarta vinni a dolgot, majd végül – némi huzavona után – sikerült peren kívül megegyeznie a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel.

A család, beleértve Hernádit is, természetesen halálra rémült, sokáig biztosak voltak benne, hogy a férfi kerekesszékbe kerül.Bár erre szerencsére nem került sor, Pál két évig nem dolgozhatott, csak nemrég kezdett újra énekelni és tanítani.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Avatar: A víz útja – videó

Az Avatar: A víz útja Magyarországon is rekordsiker - írja az orogo.hu Meghaladta a kétmilliárd forintot és ezzel újabb mérföldkövet...

Valentin-napi ötletek – képek

Valentin-napi ötletek, ötletes összeállítások az egyszerűtól a bonyolultig..   Képek: Pinterest Hirmagazin.eu

Tragédia! 40 utas égett halálra – videó

Gyorshajtó sofőr miatt halt meg negyven ember Pakisztánban. Túl gyorsan hajtott, emiatt megcsúszott és egy híd pillérének csapódott a...

Több ezren rekedtek a hó fogságában – videó

Több ezer ember rekedt az autójában a hatalmas hóviharban Romániában. Voltak, akik 14 órán át várták, hogy kimentsék őket...