-1.4 C
Budapest
2023. december. 5. kedd

Szorcsik Viki Csutiról: Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben…

Dátum:

Megosztás:

Jövő héttől indul a TV2 realityjének harmadik évada. A piros csapatot fogja erősíteni Szorcsik Viki színésznő, aki egy érdekes és megosztó karaktere lehet a műsornak.

A szókimondó színésznő garantáltan felkavarja majd az állóvizet humorával és vaskos véleményeivel.

Még a nyáron indultak meg a pletykák arról, hogy ő és Kulcsár Edina volt férje, Csuti közelebb kerültek egymáshoz a forgatások alatt, most Szorcsik Viki tisztázta, mi is történt valójában kettőjük között.

Milyen érzés volt most visszanézni a Farm VIP első perceit?

Szerintem nagyon vicces volt. Az én alapvető fő tulajdonságom és jellemzőm az a humor. Nekem nagyon fontos például az, hogy ha megismerkedem valakivel – ugye, nekem a barátaim is hasonló habitusúak, mint én – vagy legyen szó azokról, akikkel sok időt eltöltök, ugyanolyan személyiségűek legyenek, mint én.

Erről Te sem maradhatsz le!

Tehát mi nagyon jól megértjük egymást a barátokkal, értjük egymás humorát és a poénokon nem szoktunk megsértődni. Néha egy-egy élcelődés belefér, de ilyenkor nem bántásból mondunk valamit, hanem humorral tesszük mindezt. Ez egyeseknek néha nem jön át, mert van, aki érzékeny lelkületű, mint ahogy ebben a műsorban is lesz néhány olyan ember, aki annyira szenzitív, hogy ha csak megfújod, már attól is megsértődik.


További képek – Viki bikinis fotói itt!


Számomra ez nagy kihívás volt, nem igazán tudtam az elején ezzel mit kezdeni. Nekem „too much” ez a megjátszott viselkedésforma és többször is kiverte nálam a biztosítékot, ennek párszor hangot is adtam.

Egyébként tizenhat ember közül csak két emberrel volt igazából konfliktusom, a többiekkel úgy éreztem, kedveljük egymást, mert voltak annyira intelligensek, érzelmi téren is, hogy meg lehetett velük beszélni dolgokat.

De akivel nem lehet, azt véleményem szerint el kell engedni.

Úgy érezte, hogy próbálta ezeket a konfliktusokat megbeszélni, és nem lehetett?

Ha valaki felhúzott orral megy el mellettem, ahhoz én nem szeretnék oda menni, hogy beszéljük meg. Tehát, miért? Ha ő így döntött, akkor döntsön így, aztán küzdjön meg a saját démonjaival, az a saját dolga!

FOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO


A Farm képei, szereplők és csoportképek itt!

 

Milyen érzésekkel vállalta el ezt az egészet? Amikor megkeresték, hezitált, vagy rögtön rávágta, hogy rendben?

Már az elmúlt években is kerestek hasonló tévés felkérésekkel, de eddig úgy éreztem, hogy nem érkezett el az idő. Most viszont átgondoltam, és úgy voltam vele, hogy nem leszek saját magam ellensége, szeretnék nyertesen végezni.

Erről Te sem maradhatsz le!

A 15 millió forintos nyeremény elég kecsegetető és vonzóvá tette számomra a játékot, és nekem is fontos az – főleg egy ilyen nehéz időben –, hogy a jövőm hogyan alakul majd.

Úgy gondoltam, hogy most jött el az idő, hogy vállaljam ezt a műsort.

FORRÁS: TV2

A Farm VIP-be tavaly is hívtak, de nem éreztem azt, hogy nekem prioritás az állandó médiaszereplés. Soha nem voltam ilyen típusú ember, sőt, mindig titkon őriztem a magánéletemet, és nem a nyilvánosság előtt éltem a párkapcsolataimat sem! Nem az az ember vagyok, aki kiteregeti a magánéletét, és azzal akar ismertté válni, hogy mikor kivel van éppen. Nem célom a magánéletemmel szerepelni, sokkal fontosabb a mögöttes tartalom, a produktum és a munkásság, mert úgy gondolom, volt, van és lesz is miből szemezgetni még.

A múltkori bejegyzésében is, ami az értékekről szólt, erre utalt?

Arra már készültem, régóta érett bennem a gondolat, ki akartam írni magamból a blogomban. A közelmúlt magánéleti történéseiről szóló híresztelések éppen jókor jöttek és föltették az i-re a pontot. Úgyhogy akkor érett egy egésszé bennem az a bizonyos lelki fröccs. Egyébként korábban sokat blogoltam, csak akkoriban többet utaztam, és többet tudtam írni az ehhez kapcsolódó élményeimről. A lélekben is zajlik egyfajta utazás, ezeket az érzéseket, gondolatokat szerettem volna megfogalmazni. A közösségi médián megjelenő tartalmak gyakran félreértéseket generálnak és pletykák alapjául szolgálnak, ahogy ez a mi esetünkben is történt.

FORRÁS: TV2

 

Miről szólt a bejegyzés valójában?

Nyilván volt köztünk vibe, amikor bekerültünk ebbe a műsorba, de ez nem igazán tudott kiteljesedni.

Erről Te sem maradhatsz le!

Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben.

Azt gondolom, viszonylag hamar kiderül, ha valakivel nincs közös utunk és a jövőben nagy valószínűséggel ki sem tudna alakulni bizonyos okok miatt, amiken már nem akarunk vagy nem lehet változtatni. Nem szeretném ezt tovább ragozni, de van annyi tisztelet bennem a másik ember érzései iránt, hogy ha az előbb említettek hiányoznak, akkor hátralépek. Mivel őszinte ember vagyok, így fontos számomra, hogy olyan ember legyen mellettem, aki ugyanígy viszonyul a dolgokhoz, képviseli a saját véleményét és tud működni közöttünk a kommunikáció.

FORRÁS: TV2

Mit gondol, mi az oka annak, ha valaki nem mer ilyen egyenes lenni?

A nagy többségnél azt tapasztalom, hogy nem mer… Sajnos sokan hazugságban élik az életüket, ha csak a rossz házasságokat, a tönkrement életeket nézem. Többnyire éppen azért van, mert senki nem mer beleállni a konfliktusokba és nem mer meglépni dolgokat, félti a már meglévő életét.

A múltban nekem is meg kellett hozni nehéz döntéseket, de én soha nem hazudtoltam meg magam, és erre nagyon büszke vagyok!

Ha valakinek nem tetszik ez a nyersség és őszinteség, akkor ki kell kerülnie engem és haladni kell tovább. Nem kell mindenkivel barátkoznunk!

Mindettől függetlenül hogyan értékelte utólag a műsorban kialakult kapcsolatait? Kapott valami pluszt ettől az élménytől?

Erről Te sem maradhatsz le!

Persze! Nagyon sokat tanultam. Szokatlan helyzet, hogy mindannyian össze vagytok zárva, kvázi ismeretlenként.

Nyilván ebből adódóan nincs meg mindenkivel a szimpátia, de meg kell tanulnod együtt élni, alkalmazkodni. Nekem ez jelentette a legnagyobb kihívást.

Meg kellett tartanom az egyensúlyt, hogy a saját elveimmel se menjek szembe, de mégis nyissak azok felé is, akik a való életben talán távol állnak az én habitusomtól.

FORRÁS: TV2

Ha jól értem, nem bánta meg, hogy igent mondott.

Nem, dehogyis!Bár pár csapattagban nagyot csalódtam, de ez is a játékkal jár.Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam a piros csapatban és bármikor, bármelyik pillanatban visszamennék. Imádtam! Amikor kijöttünk, hirtelen picit üres is lett az élet, el sem hittem.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ítéletidő tombol Németországban – a kifutópályához fagytak a repülőgépek Münchenben

A bajor főváros repterét órákra le kellett zárni a havazás és a fagy miatt. Az X-en megjelent videó kísérő...

Döbbenetes videó arról, hogy mit okozhat az autó tetején szállított fenyőfa

Hogyan szállítsuk a fenyőt, ha autóval mentünk vásárolni és meglehetősen nagy fát választottunk? Videón magyarázzák el. A karácsonyi fenyő...

Életveszély: a világ legpofátlanabb bliccelőjét fotózták le az 1-es villamos hátulján – videó

Nem mindennapi megoldással utazott valaki a budapesti 1-es villamoson. Egy potyautas a jármű hátuljára kapaszkodott fel, és élvezte...

Mi történt? A közönségkedvenc nem tér vissza a Dancing with the Stars leginkább várt produkciójába

Az egyik produkció nem lesz teljes a Dancing with the Stars szombati döntőjében. A korábbi közönségkedvenc nem vesz...