15.5 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Szomorú évforduló! Van remény Schumi számára?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Fran­cia­or­szág­ban töl­tötte a ka­rá­csonyt, ami­kor a ször­nyű tra­gé­dia meg­tör­tént. Azóta sem lehet róla tudni semmi pon­to­sat.

Napra pontosan három évvel ezelőtt szenvedett súlyos sí balesetet Michael Schumacher, a Forma–1-es legenda kis híján meghalt, és azóta is kómában van. Az állapotával kapcsolatban időnként felröppen egy-egy pletyka, de biztosat senki nem tud mondani vele kapcsolatban.

Szomorú évforduló! Van remény Schumi számára?
Schumi napra pontosan három évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet (Fotó: Twitter)
Fotó: Twitter

Schumi a családjával és barátaival Franciaországban töltötte a karácsonyi ünnepeket három évvel ezelőtt. December 29-én délelőtt éppen síelt, amikor egy köves szakaszon elesett, és beverte a fejét egy sziklába.

Kétszer is megműtötték, életveszélyes állapotban volt. Azóta is mesterséges kómában ápolják, időközben annyit javult az állapota, hogy hazaszállítsák svájci otthonába.

A legközelebbi családtagjain, és néhány orvoson  kívül azonban senki sem tudja, hogy mi az igazság vele kapcsolatban. Időnként megszólalnak azok, akik meglátogatták, de ha el is hangzik valami pozitív dolog, a legtöbb esetben azt emelik ki, hogy időre van szüksége a hétszeres világbajnoknak ahhoz, hogy felépüljön – a legnagyobb kérdés, hogy mi lesz vele, ha felkeltik a kómákból, képes lesz-e teljes értékű életet élni a továbbiakban.

Szomorú évforduló! Van remény Schumi számára 1
Látjuk még valaha mosolyogni a német legendát? (Fotó: AFP)

A német sportolót a lehető legjobban elzárják a külvilágtól, így továbbra is csak néhány nyilatkozatból, vagy pletykából lehet arra következtetni, hogyan is halad a felépülése – a jelek szerint nagyon lassan…

Forrás: Ripost

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...