17.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Szomorú bejelentést tett gyerekeiről Lajcsi, segítségért kiált

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A bör­tönt is meg­járt nép­szerű trom­bi­tás min­dent meg­tesz, hogy lánya és fiai fel­dol­goz­zák az átélt bor­zal­ma­kat.

Kitörölhetetlen emlékeket hagyott Lagzi Lajcsi gyerekeiben az a szörnyű jelenet, amikor a népszerű trombitást és feleségét saját otthonukban fogták el a rendőrök, hogy bilincsbe verve bevigyék őket a kapitányságra. Bár az eset még 2015 őszén történt, a mulatós király gyerekei azóta sem tudták feldolgozni a történteket, és azt, hogy apjuk börtönbe került.

Szomorú bejelentést tett gyerekeiről Lajcsi, segítségért kiált
Fotó: Szabolcs László

“Az, hogy engem és a feleségemet bilincsbe verve vittek el a gyerekeim előtt, hogy az akkor 13 és fél éves fiamat két nagydarab rendőr ébresztette fel, majd ott maradtak a szüleik nélkül, az olyan megrázó esemény volt az életükben, amiről nem tudunk eleget beszélni”

sóhajtott Lajcsi a Blikknek, majd elárulta: már több pszichológust is megkeresett, hátha tudnak segíteni gyerekein.

“A legkisebb fiam a mai napig nincs jól. Reggel hétkor kommandósok ajtótörő vassal álltak ott a szobájában, és intettek, hogy keljen fel. Mire gondoltak, hogy ellenkezik majd?

– fakadt ki a háromgyerekes apuka, aki pontosan tudja: arra a bizonyos éjszakára mindig is emlékezni fognak.

A lelki helyzetet tekintve én úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak

– zárta le megtörten, ám mindennek ellenére bízik a szakemberek segítségében és tudja, hogy az ilyen nehéz időszakban a családi összetartás és a szeretet a legfontosabb.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...