21.1 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Szökést jelzett VV Fanni feltételezett gyilkosának nyomkövetője

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Házi őrizetben tölti a napjait a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, akinek a nyomkövetője a napokban azt jelezte, hogy szökni próbál. A rendőrök akkor törtek rá, amikor éppen a kádban volt.

A nyomkövető, amit a VV Fanni-ügy gyanúsított lábára helyeztek, nemrégiben szökést jelzett. Mint azt a Blikk is megírta, másfél év után házi őrizetbe került a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, ám ennek az egykori valóságshow-szereplő családja nem örült: attól tartanak, hogy a férfi szökni próbál. Nyomkövetője nemrégiben jelzett is, így a rendőrök egyből siettek a helyszínre.

– Az egyik nap rendőrök törtek rá Lászlóra, mert a készülék azt jelezte, hogy meg akar szökni. Közben ott állt a kádban, mit sem sejtve zuhanyzott – mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, aki hozzátette: a férfi nyomkövetője korábban is jelzett már.

A lány megölésével gyanúsított férfit másfél év után házi őrizetbe helyezték /Fotó: Fuszek Gábor

– Előfordult, hogy egyszer csak elkezdett otthon rezegni a lábán a készülék, jelezve, hogy László zónát sértett. Persze, azonnal felhívta a rendőrséget, hogy tudassa, esze ágában sincs szökni. A rendőrök közölték vele, hogy náluk semmit sem jelzett a nyomkövető. Hát, ennyire akar szökni – mondta dr. Brodmann Péter, akin keresztül a VV Fanni-ügy gyanúsítottja üzent is.

– Tudom, hogy hibáztam, és nagyon bánt a dolog. Most már nekem is meggyőződésem, hogy akiknek átadtam Fannit, nem tisztességes céllal jöttek, nem orvoshoz vitték, és rossz emberek. Sajnálom, hogy Fanni nem tud jelentkezni, és rettentően bántana, ha kiderülne, hogy valami rossz történt vele. A tárgyaláson nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni a családjától és a saját szeretteimtől is, hogy bíztak bennem, én mégis rosszul cselekedtem. Hülyeség volt egy ájult nőt elvinnem, és vállalom a következményeket. De ennyit tettem, nem többet – továbbította a férfi szavait a volt ügyvédje, dr. Brodmann Péter. A feltételezett gyilkos egyébként boldog a korlátozott szabadság érzésétől, noha az otthonát nem hagyhatja el.


Azért azt se felejtsük el, mielőtt kikiáltjuk a gyanusítottat ártatlan báránykának, hogy az ügyvéd úr védencének az autója tele volt Fanni vérével, a hatóság talált az autóban kötelet, azon DNS-nyomokat, akkor milyen orvosi segítségnyújtásról van szó? Hihetetlen, hogy mennyire hülyének nézik a lakosságot? Talán fel akarják menteni a jelenlegi gyanúsítottat? .. Mert mintha ezt sugallná a cikk.., jelzett a nyomkövető, de mégsem akart szökni, .. aztán hirtelen háziőrizetbe került.., hogyan? Hirmagazin.eu

——————

Mint megírtuk, VV Fanni 2017 novemberében tűnt el otthonából. Egy héttel a bejelentés után letartóztatták azt a férfit, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. Korábban nem engedték házi őrizetbe, mert fennállt a szökés és az elrejtőzés veszélye, ugyanis a férfi 2017 novemberében külföldi utakat nézett, Belize-be akart utazni. A hatóság véleménye júniusban változott. A Bors azt írta, a rendőrség szerint 99%, hogy Fanni már nem él.

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Angol-kínai autómárka érkezik az országba, leveri minden más autó árát.. – képgaléria

Az angol-kínai cooprodukcióban készült autó full-full extrás alapszinten, gyors, kényelmes, alacsony fogyasztású és ára fele az átlag kommersz...

Durva tervek szivárogtak ki Putyin környezetéből: jöhet a második támadás Kijev ellen

A lettországi székhelyű független orosz portál, a Meduza szerint a Kreml állítólag egy második támadást fontolgat az ukrán főváros...

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...