25.6 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

Szívszorító videóval kívánnak boldog karácsonyt a védekezés hősei – videó … (Köszönjük áldozatos munkájukat!)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Éjt nappallá téve küzdenek a koronavírus ellen az egészségügyi dolgozók. Most az egyik első számú járványkórház, a Korányi Pulmonológiai Intézet munkatársai, egy közös dallal tisztelegnek egymás előtt, elismerve minden egészségügyben dolgozó kolléga áldozatos munkáját.

„Kivételesen fontos pillanat. Lehetőség önmagunkban felfedezni az Embert. Ráérezni: kinek születtünk. Ráhangolódással jár. Ha megállunk egy pillanatra: befelé figyelünk és felfelé – csak ekkor élhetjük meg.”

írta Facebook oldalán az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet.

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán „Az ünnep” című dalát dolgozta fel Keresztes Ildikó, az EDDA és Gömöry Zsolt, amelyet a kórházi dolgozókkal közösen adnak elő.

 

„Kórházi ágy mellett, betegek szenvedése közben mindezt előidézni magunkban, 8-12 órás műszakokban erre figyelni, beosztások, helyettesítések, küzdelmek sűrűjében ünnepelni, a #COVID árnyékában MÉGIS a születésre és az ÉLETRE koncentrálni fáradtan, elgyötörten, kialvatlanul, loholva önmagunk után – ezt kínálja lehetőségként 2020 Karácsonya számunkra”

– írja az Intézet közösségi oldalán.

hirado

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem fogjuk Michael Schumachert élve látni

Ha a Forma-1-es hírekről első kézből akarunk értesülni, akkor feltétlenül figyelni kell az ismert újságíró, Frankl András szavaira. A...

Napokig nem tudják használni a bankkártyájukat egy magyar pénzintézet ügyfelei

Önhibáján kívül több ezer banki ügyfél használható bankkártya nélkül marad a következő napokban. A probléma a Sopron Bank...

Tényleg durva az áremelkedés: itt vannak a KSH hivatalos adatai

A fehér kenyér, a csirkecomb vagy a trappista sajt ára több mint 40 százalékot nőtt a tavalyi évhez...

Enyhítenének a beteg gyerekek szenvedésén: 12 éves kor alatt is engedélyeznék az eutanáziát a hollandok (18+)

A holland egészségügyi minisztérium engedélyezné az eutanázia végrehajtását 12 év alatti, elviselhetetlen fájdalommal küszködő, halálos betegségben szenvedő gyermekeken...