16 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Szívszorító vallomás, súlyos trauma érte a magyar énekesnőt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Völgyesi Gabriella alig pár éve tud egyáltalán beszélni a gyerekkorában megélt sérelmekről.

 

Rengeteg trauma érte gyerekkorában Völgyesi Gabit. Az énekesnőt sokat bántották, csúfolták és megalázták társai.Unique frontembere abban bízik, hogy az ő történeteivel segíteni tud másokon, ezért is vállalta, hogy a Törj ki, Te is lehetsz példakép! program keretében ellátogat egy Borsod megyei településre, Felsődobszára, hogy a gyerekeknek erőt adjon, illetve motiválja őket.

“A mozgalom célja az, hogy lelkesítsék a gyerekeket a tanulásra, tudatosítsák bennük, hogy a sikerért meg kell dolgozni, és hogy akarattal, kitartással nagy célokat lehet megvalósítani. Nekem kicsit többet is jelent ez, hiszen szerintem fontos a gyerekek magabiztosságát is erősíteni, mert csak akkor tudnak előrejutni.

Saját példámból tudom ugyanis, hogy milyen, amikor a megalázásokkal összetörik egy gyerek lelkét” – mondta Völgyesi Gabriella, aki alig pár éve tud egyáltalán beszélni a gyerekkorában megélt sérelmekről.

“Mély lelki sebeket hagytak bennem ezek az események, amelyek közül egy nagyon megmaradt. Általános iskolában történt, hogy az egyik órán valaki elvette a radíromat, majd a szünetben körbeálltak többen, és szidtak, hogy csalni akartam, mert a radíron rajta volt a szorzótábla. Húzgálták a hajam, azt mondták, buta vagyok.

De arra is nagyon élesen emlékszem, amikor az akkori legjobb barátnőm elárult: kibeszélte a titkaimat. Szörnyű emlékek ezek, amelyek egy gyerek lelkét nagyon meg tudják viselni” – emlékezett vissza az énekesnő, aki ezért is tartotta fontosnak, hogy a kezdeményezés mellé álljon, hogy ha történik is valakivel hasonló, legyen miből erőt merítenie és továbbmennie. 

“A példakép lét szerintem sokkal többről szól. Nem csak arról, hogy elmeséljem, milyen munka van a Unique sikere vagy a jogi diplomám mögött. Fontos például az is, hogy megmutassuk ezeknek a gyerekeknek, hogy a könyvekben milyen csodálatos hősök vannak, hogy a sport, a természetjárás mind-mind segíti őket abban, hogy sikeres és – ami még fontosabb – magabiztos felnőttek legyenek” – jelentette ki az énekesnő.

Forrás, fotó: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pórul járt utasok: Rómában rekedt kedden éjjel a Wizz Air 180 utasa, sokan az éjszakát is a repülőtéren töltötték – Itt a légitársaság válasza

Róma – A római repülőtérenhagyta mintegy 180 utasát a Wizz Air légitársaság. A gépnek kedden 22.20-kor kellett volna...

Brit külügyminiszter: Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni, erővel kell rá válaszolni! – Liz Truss-t a NATO-határozat sem érdekli, Anglia nehézfegyvereket fog szállítani Ukrajnának!.....

„Most már nem vehetjük le a lábunkat a gázpedálról” – írta sajtóközleményében Liz Truss. „Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni....

Márki-Zay átvert mindenkit, lenyúlhatta a milliós kampánypénzeket

Kész Zoltán azt írja, ha az elszámolás nem történik meg még ebben a hónapban, akkor lemond a Mindenki...

Három rakétát is fellőtt szerdán Észak-Korea

Phenjan olyan technológiát fejleszt, amely lehetővé tenné a rakéták manőverezését a felbocsátás után. Észak-Korea szerdán felbocsátott három rakétát, köztük...