27.2 C
Budapest
2022. június. 30. csütörtök

Szívszorító családi dráma: ezért menekülhetett a halálba a tiszafüredi házaspár

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A nő végzetes betegségben szenvedett, ezért akartak együtt távozni.

Tiszafüred — Szívszorító családi dráma állhat a tiszafüredi dupla haláleset hátterében – tudta meg a Blikk. A helybeli házaspár tagjai már hetek óta halottak lehettek, amikor a rendőrök rájuk találtak. A nő és férje otthona körül régóta nem volt mozgás, ám ez nem tűnt fel senkinek, mivel a pár sokat utazott.

Információink szerint ugyanis az év nagy részét Skóciában töltötték. A Tisza-tó menti településre évente csak pár hétre utaztak vissza. Senki sem sejtette, hogy néhány héttel ezelőtt az utolsó útjukra, meghalni jöttek vissza Magyarországra.

– Csak néha bukkantak fel, ilyenkor köszöntünk egymásnak. Az volt a normális, ha nem volt mozgolódás a lakás környékén – magyarázta az elhunyt pár egy, a neve elhallgatását kérő szomszédja.

A rendőröket még a múlt hét vasárnapján riasztotta az egyik utcabeli, miután a gyereke szobájában orrfacsaró bűzt kezdett el érezni. A kellemetlen szag az alig 30 centis falakon szűrődött át.

– “gyszerűen nem bírtunk megmaradni abban a szobában – mesélte az érintett asszony. – Végül a rendőrök törtek be a látszólag üres szomszédos lakásba. Akkor derült ki, hogy két holttest hever odabent: feltehetően már hetek óta ott lehettek. 

Az elhunyt házaspár lakásánál hosszú ideig helyszíneltek a rendőrök, miután a házban holtan találták a nőt és férjét / Fotó: Police.hu

A szomszédasszony azóta ideiglenesen elköltözött a lakásból. Ahogy mondta, nem tud szabadulni a rossz emlékektől, kell egy kis idő, mire a családjával túlteszi magát a történteken.

Úgy tudjuk, a házaspár tagjai a haláluk előtt megjárták a poklot: az asszonynál ugyanis nem sokkal korábban végzetes betegséget állapítottak meg.

– Nagyon szépen éltek, amikor idehaza voltak. Tudtuk, hogy nagy harcot vívnak a nő betegségével, valamint azt is, hogy vesztésre álltak a küzdelemben. Úgy tudjuk, nem bírták elviselni, hogy elszakadjanak egymástól, illetve a szenvedést sem tovább, ezért a férje segíthette halálba szegénykét, majd ő maga is követte a nejét– mnesélte fejcsóválva az egyik helybéli.

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az asszony halálát idegenkezűség okozta, míg a férfi halálának körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

A szomszédok szerint az asszony vesztésre állt a betegségével szemben

Ha segítség kell:

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Flört a kocsmában: Egy szexi kísértet akarta elcsábítani a szellemvadásznőt

Döbbenetes eseményről számolt be Rachel Parsons. Rachel Parsons idestova húsz esztendeje tevékenykedik lelkes szellemvadászként, rendíthetetlenül deríti fel a paranormális...

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...