27.7 C
Budapest
2022. augusztus. 14. vasárnap

Szívszomorító: Öngyilkos lett egy 20 éves egyetemista lány..

Dátum:

Megosztás:

Nem bírta a nyomást a fiatal lány. Szülei felfoghatatlan traumaként élték meg az elvesztését.

A másodéves fizikushallgató gyermekkora óta küzdött félénkségével, és folyamatosan bezárkózott, amikor a figyelem középpontjába került, vagy amikor tekintélyt parancsoló emberekkel került egy légtérbe, de beiratkozott a Bristoli Egyetem négyéves mesterképzésére, mivel rajongott a fizika iránti.

A 20 éves Natasha Abrahartot holtan találták a lakásában azon a napon, amikor a 329 férőhelyes teremben előadást kellett volna tartania a személyzet és a diákok előtt.

A kiselőadást mindannak ellenére kellett megtartani, hogy két hónappal korábban krónikus szociális szorongásos zavarral diagnosztizálták.

Bristol Egyetem,öngyilkosság
Fotó: Pixabay

 

A szülők az intézményt kezdték hibáztatni Natasha öngyilkossága miatt.

A tegnapi napon a gyászoló családnak 50 000 fontot (több mint 22 millió forintot) ítéltek meg az egyetem ellen indított polgári perben. Egy magas rangú bíró megállapította, hogy Bristoli Egyetem megszegte a törvényt, és a másodéves fizikushallgatót hónapokig tartó, teljesen szükségtelen pszichológiai traumának tette ki.

„Végre megtudtuk az igazságot” – nyilatkozta a tárgyalás végén Natasha édesapja, Robert, egy nyugdíjas egyetemi oktató.

Továbbá szomorú tény, hogy Natasha Abrahart volt az egyetem legalább tizedik hallgatója, aki 2016 októbere óta önkezével vetett véget az életének – tudta meg a The Sun. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

ripost

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

5 tipp, amivel nem fogja a hűtője zabálni az áramot

A rezsicsökkentés közepette számtalan olyan házi praktikát bevethetünk, amik minimális odafigyeléssel sok energiát megspórolnak számunkra. Most öt olyan tippet...

Volt szlovák miniszterelnök: Csak szegény rokonoknak nézünk ki Magyarország mellett

Igor Matovic volt kormányfő, Szlovákia jelenlegi pénzügyminisztere a Facebook-oldalára írta ki véleményét országáról, amit aztán később törölt – írja...

Szörnyű tragédia történt Bakonysárkánynál

Hiába minden, a helyszínen meghalt a sofőr. Letért az útról, és fának ütközött egy személygépkocsi Bakonysárkány és Mór között...

Horror: feldarabolta nevelt lányát az orvos (18+)

Egy fővárosi tejivóban találták meg a fiatal nő kézfejét, a Balatonban a többi testrészét Egy megdöbbentő balatoni gyilkossági ügyet...
facebook