34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Szívszomorító: Öngyilkos lett egy 20 éves egyetemista lány..

Dátum:

Megosztás:

Nem bírta a nyomást a fiatal lány. Szülei felfoghatatlan traumaként élték meg az elvesztését.

A másodéves fizikushallgató gyermekkora óta küzdött félénkségével, és folyamatosan bezárkózott, amikor a figyelem középpontjába került, vagy amikor tekintélyt parancsoló emberekkel került egy légtérbe, de beiratkozott a Bristoli Egyetem négyéves mesterképzésére, mivel rajongott a fizika iránti.

A 20 éves Natasha Abrahartot holtan találták a lakásában azon a napon, amikor a 329 férőhelyes teremben előadást kellett volna tartania a személyzet és a diákok előtt.

A kiselőadást mindannak ellenére kellett megtartani, hogy két hónappal korábban krónikus szociális szorongásos zavarral diagnosztizálták.

Bristol Egyetem,öngyilkosság
Fotó: Pixabay

 

A szülők az intézményt kezdték hibáztatni Natasha öngyilkossága miatt.

A tegnapi napon a gyászoló családnak 50 000 fontot (több mint 22 millió forintot) ítéltek meg az egyetem ellen indított polgári perben. Egy magas rangú bíró megállapította, hogy Bristoli Egyetem megszegte a törvényt, és a másodéves fizikushallgatót hónapokig tartó, teljesen szükségtelen pszichológiai traumának tette ki.

„Végre megtudtuk az igazságot” – nyilatkozta a tárgyalás végén Natasha édesapja, Robert, egy nyugdíjas egyetemi oktató.

Továbbá szomorú tény, hogy Natasha Abrahart volt az egyetem legalább tizedik hallgatója, aki 2016 októbere óta önkezével vetett véget az életének – tudta meg a The Sun. 

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

ripost

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Isten akkor küldi el hozzád a lelki társadat, amikor készen állsz igazán szeretni, nem akkor, amikor te akarod

Isten nem küldi el hozzád a lelki társadat, amíg a szíved valóban készen nem áll a találkozásra. Szeretünk hinni...

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...