27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Szívfacsaró drámáiról vallott Ábel Anita

Dátum:

Megosztás:

Budapest – Amikor a férje elköltözött otthonról, másfél órán át sírt a felvétel előtt. Ábel Anita – történjék bármi – színpadra áll, akár a legnagyobb fájdalma közepette is. Így volt ez már gyerekkorában is.

17 éves volt Ábel Anita, amikor az édesapja, Ábel Péter filmtörténész egyik este meghalt. A színésznőnek másnap forgatása volt, így reggel felkelt, majd munkába ment – mesélte Anita a Borsnak.

– A nézők szórakozni akarnak, őket nem kell terhelni a színpadon álló ember bújával, bánatával. És ehhez minden körülmények között tartani kell magunkat.Édesapám elvesztése rettenetesen megviselt. Másnap reggel azonban nem volt más választásom, nem tehettem tönkre közel száz ember munkáját azzal, hogy szomorkodom és sírok. Ezért felszívtam magam, majd amikor kigyulladt a felvételt jelző piros fény, játszottam, amit játszanom kellett – nyilatkozta a lapnak a színész-műsorvezető.

Anita egy frissebb emlékről is beszámolt. Férjével – 16 év házasság után – tavaly döntöttek úgy, hogy elválnak.

– Nehéz döntés volt, de úgy éreztem, ha külön folytatjuk, kiegyensúlyozottabban és harmonikusabban tudunk együttműködni. Természetesen már akkor is az volt a legfontosabb, hogy a kislányunk boldogsága és biztonsága ne sérüljön – mondta a műsorvezető, aki ebben az időszakban sem húzta ki magát a munka alól. – Azon a napon, amikor én a NőComment első adását forgattam a Spektrum Home csatornán, a kislányom édesapja elköltözött a közös otthonunkból. A stúdióban ott ült Dobó Kata, Kovács Patrícia, Hajós András, Falusi Mariann, Balázsovits Edit, és persze, a közönség. Az öltözőben, amikor senki sem látott, bevallom, nagyon sírtam, úgy éreztem, nem leszek képes elvégezni a feladatomat, annak ellenére sem, hogy én hoztam meg ezt a döntést – taglalta Anita, aki másfél órán át sírt az öltözőjében a felvétel előtt, ám amikor belépett a stúdióba, semmit nem lehetett rajta észrevenni. – Arra születtem, hogy másokat szórakoztassak, a szomorú pillanataimat pedig megtartom magamnak és persze, a barátaimnak – mondta.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Viasat3

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...