27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Szitává lőtték a szeretett Attilát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Saját autója csomagtartójában bukkantak rá 1997-ben a feddhetetlen életet élő jászberényi kereskedő, Moczó Attila szitává lőtt holttestére.

Bár hátborzongató részletekre derült fény a gyilkossággal kapcsolatban, a tettest a mai napig nem találják.

Szinte mindenki szerette és dicsőítette Jászberényben a szerény, csendes és mindenkivel kedves fiatal élelmiszer-kereskedőt, Moczó Attilát. Ezért nemcsak a családot és a barátokat, de az egész települést sokkolta, amikor a férfi holtteste Wartburgja csomagtartójából került elő. Bár a gyilkost sosem találták meg, az bizonyos, hogy valaki jó előre kitervelte kivégzését.

Végzetes napi rutin

Moczó Attila, mint minden reggel, 1997. november 7-én is korán kelt, és már hajnali hat órakor úton volt Budapest felé, hogy árut hozzon jászberényi élelmiszerboltjába. A mindössze 31 éves férfit ekkor látták utoljára. Mivel kimaradozni nem szokott, késő délután a családja már aggódott érte, így édesapja szinte azonnal jelentette eltűnését a rendőrségen. A zsaruk másnap kezdték keresni, és meg is találták, méghozzá horrorisztikus körülmények között: szitává lőtt holtteste ugyanis saját, kétszemélyes Wartburgjának csomagtartójában feküdt Tápiószecső határában.

Alapos előkészületek

Bár a férfi makulátlan életet élt, meggyilkolása szinte kivégzés-szerű volt: átlőtték a tarkóját, torkát, gyomrát és a két kezét is, amit vélhetően utolsó mentsvárként, védekezésképpen kapott az arca elé a rettegő vállalkozó. A rendőrök hamar kiderítették, hogy a gyilkosság nem a megtalálás helyszínén történt, ugyanis ko­csinyomokat nem, egy da­ruét viszont megtalálták, amiből hamar kiderült, hogy a kocsit úgy szállították a helyszínre. Egy különös ujjlenyomatra is bukkantak, ami egy kisstílű autótolvajé volt. A férfit azonnal ki is hallgatták, de ő azt vallotta: napokkal korábban találkozott Attilával, trécselés közben nekidőlt a Wartburgnak, így került rá az ujjlenyomat.

János, az édesapa a mai napig nem tudja elfogadni, hogy nem találták meg fia gyilkosát

Alig volt nyom

A rendőrök mindent megtettek, az összes nyomozás vakvágányra jutott, soha nem találták meg Attila gyilkosát. A kivégzésre még valójában indokot sem találtak: Attila értékeit nem vitték el, kétes ügyletekről sem tudtak, kétes személyekkel nem barátkozott. Pedig a zsaruk még az alvilági hálózatot is átfésülték nyomok után, azonban semmilyen kapcsolatot nem találtak a férfival. A Szabad Földnek a férfi édesapja, János elmondta, hogy a mai napig kijárnak a temetőbe, képtelenek belenyugodni, hogy fiuk gyilkosa soha nem bűnhődött meg tettéért.

borsonline

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Botrány! Szeméthegy Tamásiban: Olaszországból érkezett a több ezer m3 szemét, aztán ittragadt..

Lassan apad az Olaszországból behozott szeméthegy Tamásiban, bőven van még mit elhordani – tapasztalta meg a Blikk munkatársa...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...
facebook