3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Szinte elképzelhetetlen, milyen érzés lehet egy édesanyának, akinek elrabolták a gyermekét – képek, videó

Dátum:

Megosztás:

Szerencsére ebben az esetben egy nő figyelmének hála, jól végződött a történet.

Az elrabolt 3 éves kisfiú hatalmas öleléssel üdvözölte az édesanyját, miután megtalálták

„Az emberrablások nem fordulnak elő gyakran, de minden bizonnyal ezek azok az esetek, amelyek felkeltik a figyelmünket, mert a legrosszabb félelmeinket elevenítik meg” – mondta Robert Lowery, a National Center for Missing & Exploited Children (NCMEC) nonprofit szervezet alelnöke a Reutersnek.

Bár az FBI évente több százezer fiatalkorú eltűnéséről kap bejelentést az Egyesült Államokban, az esetek 95%-ban otthonról elszökött gyerekekről van szó. A bejelentett esetek körülbelül 0,01%-a emberrablás.

Az Amerikai Egyesült Államokban évente körülbelül 350, 21 év alatti embert rabolnak el idegenek. A leggyakrabban azonban általában felügyeleti joggal nem rendelkező szülők az elkövetők.

Az ilyen típusú emberrablás 2017-ben körülbelül 2359 alkalommal fordult elő, és az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának tanulmánya szerint az ezekben az esetekben eltűnt gyermekek 99,8%-át élve megtalálták.

Noah boldogan roha édesanyjához.

Szerencsére ez volt a helyzet a 3 éves Noah esetében is, akit a rendőrség szerint 35 éves apja vitt el otthonról. De nem Noah volt az egyetlen, akit a férfi elrabolt.

Jacob Clare-t azzal vádolják, hogy egy tervezett tennessee-i látogatás után elrabolta fiát, és 16 éves unokahúgát, akivel a beszámolók szerint viszonyt folytatott.

A tinédzser lányról kezdetben azt gondolták, hogy megszökött, miután az édesanyja bejelentette az eltűnését, mivel úgy gondolták, önszántából tartott Jacob Clare-rel. Később azonban őt is veszélyeztetett eltűnt gyerekként kategorizálták.

„Teljes és tökéletes rémálom volt. Voltak pillanatok, amikor azt hittem, soha nem fogom visszakapni őt” – mondta Noah anyja az Inside Editionnek.

Jacob Clare-t azzal vádolják, hogy elrabolta a fiát.

A FOX 5 San Diego beszámolója szerint Noah-t a kaliforniai San Clemente-ben találták meg, miután Julia Bonin meglátta a kisfiút, az unokatestvérét és az édesapját a Doheny State Park közelében sétálni Dana Pointban.

Eleinte igazából nem gondolta, hogy valóban az eltűnt kisfiút látta, de minél tovább gondolkodott rajta, annál biztosabb lett a dolgában. Gyorsan kitette a fiát az iskolánál, és visszament, hogy meggyőződjön arról, amit látott.

„Kitettem a fiamat az iskolánál, aztán visszafordultam” – mondta Bonin„Leparkoltam, kiszálltam az autóból, lefényképeztem őket, felhívtam a diszpécserszolgálatot, és bejelentettem.”

Néhány perccel később megtudta, hogy a két gyereket megtalálták, és biztonságban vannak, Jacob Clare-t pedig őrizetbe vették.

Édesanyja szorosan ölelte magához a kisfiút

„Csak azt szeretném mondani mindenkinek, hogy bízzon az ösztöneiben, a megérzéseiben, mert én is elbizonytalanodtam, és majdnem nem cselekedtem” – tette hozzá Bonin.

Jacob Clare-t később emberrablással valamint szexuális bűncselekményekkel vádolták meg. Egy nőt, aki azt mondta, hogy Jacob Clare „lelki tanácsadója”, pedig azzal vádolnak, hogy segített kivitelezni Clare terveit.

De végül nem az emberrablás története az, ami igazán elterjedt az interneten, hanem a videó, ami akkor készült, amikor a kisfiú újra találkozott az édesanyjával. Csak az Inside Edition YouTube oldalán több mint 1,6 millió alkalommal nézték meg a megható pillanatról készült felvételeket.

A videón Noah látható, amint síró édesanyja karjai közé rohan. A nő csak ült a földön, könnyek között, és magához ölelte a kisfiát. Láthatóan megkönnyebbült, hogy Noah újra biztonságban van a karjaiban.

„Életem második legjobb pillanata volt. Életem legjobb pillanata az volt, amikor Noah megszületett” – mondta az édesanya.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....