16.3 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Szilveszterkor is drogozott a Dózsa György úti gázoló

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Megint drogozott és ezzel újabb eljárás indult M. Richárd ellen, aki évekkel ezelőtt két ember halálát okozta a Dózsa György úti balesetben.

A férfit nem jogerősen már elítélték. Volt már bűnügyi felügyelet alatt. Az első- és másodfokú ügyészség eddig is azt képviselte, hogy a balesetben részt vevő egyik sofőrt le kell tartóztatni.

M. Richárd 2017-ben, egy luxusautóval hajtott a Dózsa György úton, a megengedett sebesség többszörösével. Egy Citroen szabálytalanul elé kanyarodott, összeütköztek. A Citroen a közeli troli megállójába csapódott.

A BALESETBEN KETTEN MEGHALTAK, TÖBBEN SÚLYOSAN MEGSÉRÜLTEK. 

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a Dózsa György úti baleset kapcsán

MINDKÉT SOFŐRREL SZEMBEN HALÁLOS KÖZÚTI BALESET GONDATLAN OKOZÁSA MIATT NYÚJTOTT BE VÁDIRATOT A BÍRÓSÁGRA.

 

Az egyesített ügyben A VÁD KÖZÚTI VESZÉLYEZTETÉS, VALAMINT GARÁZDASÁG ÉS KÖNNYŰ TESTI SÉRTÉS LETT.

A bíróság 4 év fogházra ítélte első fokon, és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richárdot, a másik sofőrt egy év tíz hónap, három évre felfüggesztve szabadságvesztésre ítélet és egy évre eltiltotta a járművezetésről.

A szóbeli indoklásban elhangzott, hogy M. Richárd

SÚLYOSAN MEGSZEGTE A KRESZ SZABÁLYAIT A SEBESSÉGHATÁR CSAKNEM HÁROMSZOROS TÚLLÉPÉSÉVEL, A MÁSIK VEZETŐ PEDIG A KANYARODÁS ÉS AZ ELSŐBBSÉGADÁS SZABÁLYAINAK MEGSÉRTÉSÉVEL.

Ezen túlmenően egyik vádlott biztonsági öve sem volt bekötve. Emellett a gyorshajtó drogozott is.

M. RICHÁRD SZERVEZETÉBEN KOKAINT MUTATTAK KI A BALESET UTÁN, VEZETÉS KÖZBEN MOBILOZOTT ÉS ÉRVÉNYES JOGOSÍTVÁNYA SEM VOLT. 

A másodfokú eljárás során, az elsőfokú ítélet után, a bíróság megszüntette a gyorshajtó vádlott bűnügyi felügyeletét. Aztán ügyészi fellebbezés alapján újra elrendelték a bűnügyi felügyeletét.

Az elsőrendű vádlott M. Richárd az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án. FORRÁS: MTI/MÓNUS MÁRTON

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Rommá törte a Porschét Nyíregyházán, miközben menekült a rendőreink elől – képek, videó

Igazoltatni akarták a Panamera sofőrjét, aki inkább a gázba taposott. A nyíregyházi rendőrök május 17-én délután Nyíregyházán akarták igazoltatni...

Orbán Viktornak üzent a Greenpeace: Elég a véres olajból! .. – Szólj hozzá!

A szervezet csütörtök éjjel a Képviselői Irodaházra vetített óriási feliratot. Az Oroszország agressziója elleni közös uniós fellépést akadályozza azzal...

Frissítés a lajosmizsei balesetről – a 70 éves néni belahalt sérüléseibe a kórházban..

Halálra gázoltak egy nyugdíjast Lajosmizsén Egy 70 éves asszony halt meg Lajosmizsén, miközben egy várakozó autó mögött állt, amelynek...

Gázolás az 5-ös főúton, Lajosmizsén: a jármű alól emelték ki az áldozatot..

Baleset történt Lajosmizsénél, elgázoltak egy gyalogost. Parkoló autóba bepakoló embert ütöttek el az 5-ös főúton, Lajosmizsén a Dózsa György...