24.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Szikora Robi tényleg nem kisnyugdíjas, kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott..

Dátum:

Megosztás:

Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik!

Szikora Robi 50 évvel ezelőtt állt először színpadra, illetve 35 évvel ezelőtt született meg az R-GO és vele együtt a csikidam stílus, életérzés. Az énekes hatalmas bulival ünnepli a jubileumát.

Az énekes már nyugdíjas, 65 éves lesz a koncert előtt két nappal, de nem panaszkodik, mint sok pályatársa.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– A drukk azért bennem van a nagykoncert előtt. Azt szoktam mondani, ha ez nem lenne meg, akkor gyorsan abba is kell hagyni ezt a szakmát. Nyugdíjba mentem, a pénzemet már megszereztem, akkor már nem kellene ezt tovább csinálni, ha már nekem sem lenne élvezetes. Nekem a zenélés nem foglalkozás. Isten meghívott erre. Azt mondta: Fiam, szórakoztató kisiparos legyél! Máig az érzem a színpadon, hogy a vércukorszintem megemelkedik, és ilyenkor repülök egy kicsit..

– Pályatársai gyakran panaszkodnak, hogy kis nyugdíjukból nem tudnak megélni. Öntől sosem hallottunk ilyesmit.

– Azért ezzel a szakmával nagyon jól lehet pénzt keresni, de ahhoz nagyon jónak kell lenni, a közepes szintű zenész már nem keres olyan jól. Én nem tagadom, jól élek, és mindig jól bántam a pénzemmel. A ferences rendben azt mondják, a pénz az ördög ganaja. Nagyon meg tudja az embert kísérteni, de tudni kell használni.

– Tele a naptára, sőt, külföldön is gyakran fellép. Hogy bírja ezt energiával?

– Én mindennap megyek templomba szentmisére. Amikor átlépek a szakrális világba, teljesen feltöltődöm. Nekem ez tökéletes kikapcsolódás. Ami még teljesen kitisztítja az agyamat, az a tenisz vagy bármilyen más sport. Akkor csak azon gondolkodom, merre megy labda, és hogy győzni kell, de ez hasonlít a koncerthez, mert ott is győzni kell.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– A koncert előtt két nappal lesz a 65. születésnapja. Tulajdonít ennek jelentőséget?

– Nem, de nem is szeretem a születésnapjaimat igazán megünnepelni sem. Összegezni szoktam azért év végén, mert leltározni kell, azt a közértben is szokás. Összeszámolom, hány koncertem volt, hányan nézték meg. Ezek a statisztikák kellenek, hogy lássa az ember, hol tart. Én ezt minden évben leírom magamnak, jó dolog visszanézni. Sok mindent papírra vetek. Nekem Szepes Mária azt mondta, mindig írjam le az álmaimat. Akár éjszaka kellős közepén is képes vagyok erre, de amikor felébredek reggel, az az első. Ezek mind jelek, sok mindent elárulnak.

eztnezd

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...

Az autót a nővére vezette, amikor vonattal ütköztek.. – A helyszínen szörnyethalt a 16 éves focitehetség..

A felhők fölött focizhat tovább - így búcsúztak Gyirmóton a fiatal focistától, .. a család összeomlott.. Még több bűnügyi...
facebook